phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Обзавеждане и освежаване на баня с минимален бюджет

Ако ви e дотегнало да гледате банята си една и съща години наред и сте решили, че е време смените обзавеждането или просто да я поосвежите, но нямате достатъчно средства, не  се отказвайте. Всъщност има много начини да промените вида на банята си, а оттам и чувството за уют, което дава помещението и то без да инвестирате сериозни суми. В тази статия ще ви разкрием как можете да го направите.

 

Добавете малко блясък

За малко пари можете да добавите много чар и блясък в обзавеждането на банята си. Вземете си ново, по-голямо огледало с интересна и лъскава рамка или с вградено в него осветление. Заложете на други мебели за баня и аксесоари, като цветни смесители, дръжки и рафтове. Интересни лири за баня също са вариант, стига да имате достатъчно място, за да ги монтирате, както и да може да изведете изводи за тях.

 

Освежете старите мебели

Ако нямате достатъчно финанси, вместо да купувате нови мебели за баня, можете просто да освежите старите. За целта ги демонтирайте, свалете старата боя със шкурка, ако има повредени места ги запълнете с кит и пребоядисайте в нов свеж цвят по ваш избор.

 

Монтирайте допълнителни рафтове

Ако имате свободно кътче в банята, можете да я обзаведете с допълнителни рафтове, например зад вратата, над тоалетната чиния и на всяко друго място, където това е възможно. Рафтовете за баня не са много скъпи и бихте ги намерили във  всеки специализиран магазин.

 

Погледнете на банята от друга светлина

С минимална инвестиция можете да добавите допълнително осветление в банята и също да смените старите лампи с нови, по-икономични и с различна светлина. Ще останете изумени каква голяма промяна могат да внесат подобни малки детайли като лампите и цялостното осветление на банята.

 

Още големи промени от малките детайли

Можете да промените вида на банята си, да я освежите и направите по-комфортна като смените множеството малки детайли по нея, като например седалката на тоалетната чиния, главата на душа, ръчния душ, закачалките и дори поставката за тоалетната хартия и четката за тоалетната. Постелките за баня също са дребни неща, които внасят големи промени и свежест.

 

Монтирайте подвижен душ

Душът е едно от най-необходимите неща, когато се говори за частично обзавеждане на баня. Но ако вашият е прекалено стар и е от неподвижните, можете да го смените с подвижен, т.е. душ с мека връзка. Той е много практичен и удобен защото вземайки го в ръка вие го насочвате директно там, където искате да ви измие водата, но може и да бъде в статично положение като се прибере на държача, монтиран на стената и така става като обикновен душ. Подвижните душове не са особено скъпи и се монтират сравнително лесно.