phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Мебели за баня

Шкаф с мивка

Шкаф с мивка

Плотове за баня

Плотове за баня

Горни шкафове

Горни шкафове

Огледала

Огледала

Шкаф колони за баня

Шкаф колони за баня

По поръчка

По поръчка

В КЕРАНОВА може да откриете голямо разнообразие от мебели за баня от различни материали, цветове и размери.

Мебелите за баня от МДФ са влагоустойчиви, като е препоръчителен монтаж на преграда между душ зоната и обзавеждането. Те могат да бъдат фурнировани /с дървесна шарка/ и боядисани в цвят /гланц или мат/. Мебелите за баня от МДФ, които предлагаме са Български и Испански, като тези произведени в България могат да бъдат направени и по размер на клиента. Испанските фабрики за мебели за баня които предлагаме са на производителите Salgar и AvilaDos. Тези фабрики предлагат най различни модели модерни, ретро и класически модели с много голямо разнообразие от порцеланови, полимерни или стъклени мивки. Материалът който използват е „клас А“ МДФ, който е възможно най-високо качество. КЕРАНОВА предлага и Български МДФ мебели за баня на водещи производители с доказано качество и интересен дизайн.

Също така КЕРАНОВА предлага богат асортимент от ретро мебели за баня, които са страхотно допълнение за една класическа визия. Те могат да бъдат както от МДФ, така и от масивно дърво.
Мебелите за баня от PVC са 100% водоустойчиви, което ги прави на практика вечни при монтаж във всяко едно помещение. Те се предлагат в бяло или друг цвят по РАЛ /гланц или мат/. От този тип мебели за баня предлагаме доста голям асортимент от готови модели, които са налични на склад, както и модели произведени по Ваши предпочитания в България.
Ако нито един от готовите ни решения не са точно това което търсите, можем да направим мебели за баня по поръчка, съобразена с Вашите изисквания. Поръчката ще бъде изпълнена в България или Испания от МДФ, масивно дърво или PVC мебели за баня. Цветът също е по Ваш избор, като предлагаме и услуги като тониране на цвят и принт върху стъкло. Освен това те могат да бъдат и окомплектовани с плот от технически камък в най-различни цветове.

За повече информация, цени и асортимент от мебели за баня може да разгледате нашата категория „Мебели за баня“ или да се обърнете към наш консултант.