phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

WPC декинг за тераса. Малко помощ при аранжировката.

Терасата е помещението в дома, което е някак си е дискриминирано спрямо останалите пространства, нещо като „Пепеляшка“ в дома, която има роля да събира вещи. От друга страна тя може да се превърне в истински оазис на мир и комфорт. Терасата може да бъде място на което да поканите Вашите приятели, да бъде Вашия ъгъл за медитация или където просто да бъде място за съзерцаване на гледката с напитка, докато четете вестник на спокойствие.


Много от нас живеят в жилищни сгради, за това ние се опитваме да намерим нашето открито място на терасата. Въпреки, че тези пространства са най-често миниатюрни от към площ, както и всеки сантиметър е от значение, може да постигнете специално пренареждане, чрез използване на определени материали. От към пода за такова пространство, ние трябва да обърнем специално внимание, тъй като циментовия под може да бъде много непривлекателен и студен. Избраният от Вас материал ще има голямо значение за това как терасата ще се възприема.


Независимо дали балконът е закрит или отворен, дали е извит или не, добро решение би било използването на WPC декинг от Керанова. Този материал е 100% устойчив на влага, както при контакт с нея той не гние. Дори и в солена вода! В допълнение на това свойство, той не се влияе и от слънчевите лъчи, което би довело до пукнатини в естествената дървесина, при високи температури. Декингът от WPC има визията на натурално дърво, много е приятен на допир и не се пързаля при намокряне с вода. Мухълът няма ефект върху този материал, както и насекомите не го атакуват. Системата за монтаж е доста опростена и може да се изпълнен по два начина: видим със самонарезни винтове или скрит чрез употребата да клипсове. За закрити / покрити тераси, може да предложим профили с плътен монтаж, без фуга, а за отворени / открити, Ви предлагаме клипсове с фуга за оттичане на водата.


Използвайки нашите WPC декинг профили, вие получавате високо качество и голяма устойчивост. С това Вашият балкон ще се превърне във Вашето любимо място, а Вашите гости ще се влюбят в него на момента.
А вие как ще аранжирате Вашата тераса?