phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Passion SPA професионален дизайн на дворни хидромасажни вани

Passion SPA има собствен отдел за дизайн на джакузи. Това означава, че всички модели дворни джакузита са ексклузивно проектирани и се предлагат единствено от Passion SPA. При тях проектирането на страхотни външни джакузита е специалитет и страст! Коритата на ваните са проектирани с издължени места, за да е сигурно, че всеки детаил допринася за комфорта на клиента и предоставя оптимално, релаксиращо преживяване.


Стриктно внимание се отделя на:

Комфорт, как формата на коритото укрепва тялото, както и лумбалната опора, която отпуска гърба и прави лежанките и седалките по-удобни.

Терапия, нови масажни ефекти могат да се постигнат чрез специални хлътвания в акирла на Вашето джакузи.

Красота, приятните линии на градинското джакузи са едновременно атрактивни и функционални, предлагайки стратегически разположени осветление, джетове и екстри като каскаден масаж.

Удобство, благодарение на гениалния дизайн на скимер бара, нещо необходимо е превърнато в нещо много фнцкионално, на същото място в СПА-то.


Всеки модел на Passion SPA е произведение на изкуството, което осигурява функционална красота в двора на притежателя си.

Положение, може да звучи като по-малко важен мотив за инвестиране в СПА. Това е защото е ирационален мотив за покупка, но в действителност е важен мотив за ВСЕКИ клиент.