phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Хигиенен душ

Какво представляват хигиенните душове?

Хигиенният душ представлява слушалка с бутон на нея. Материалът на слушалката е месинг или ABS пластмаса, в зависимост от модела. Предлага се овален или квадратен дизайн, съобразен с останалите смесители и аксесоари в помещението. Самата слушалка има бутон който освобождава водата да мине през нея. При изпускане или освобождаване на бутона, водата спира да тече.      

При вече направени изводи и липса на топла вода, предлагаме хигиенни душове, които оперират единствено със студена вода.

Как се монтират хигиенните душове?

Вградени, еднопътни смесители окомплектовани с шлаух и хигиенен душ. Монтират се в близост до тоалетната чиния за използване вместо биде, в случаи когато помещението не позволява монтиране на тоалетна чиния и до нея биде.

Смесителят на хигиенните душове е вграден в стената и от нея излиза единствено ръкохватка, което го прави подходящ за монтаж в ограничени от към пространство места. В повечето случаи душчето е монтиране на същата основа като ръкохватката, което спестява допълнително място. Шлаухът стандартно е около 120 см, понеже по-дълъг размер не е необходим, но можем да направим и доставка на модел с по-голяма дължина.