phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Вид

висок /за мивка купа/ въртящ чучур за стена стоящ

За мивка

Предлагаме смесители за мивка на най-различни производители, като всички от тях са с високо качество. Стараем се да предложим всякакъв дизайн и вид на смесители за мивка, за да удовлетворим желанието на всеки наш клиент.

Смесителите за мивка, при нас, са разделени на три вида: висок /за мивка купа/, за стена и стоящ.

Стоящи смесители за мивка

Този вид смесители са най-разпространени и най-продавани като такъв тип продукти. Те се монтират на самата мивка или плот и са с различни височини и дължини. Имаме вариант за такива смесители с една или две ръкохватки, както и с модерен, традиционен и класически дизайн. Преобладаващата форма при тези смесители за баня е овала, но имаме и доста квадратни решения.  Освен най-разпространеният финиш – хром, предлагаме и стоящи смесители за мивка в бронз, злато и сатен. Друг интересен продукт в тази категория е стоящ смесител за мивка с хигиенен душ към него, който е много удачен за малки помещения.

Високи смесители за мивка тип купа

Поради увеличеното търсене на мивки купа, заради интересният дизайн на мебелите, ние постоянно увеличаваме асортимента си от високи смесители за мивка. Те се монтират директно на плота, като могат да бъдат зад или отстрани на мивката. Някои от тях са дори с въртящ се чучур, както кухненските смесители, което ги оправи още по-комфортни. Тези смесители са предимно едноръкохваткови, но при запитване можем да предложим и висок смесител за мивка купа с две ръкохватки.

Стенни смесители за мивка

Тези модели могат да бъдат както вградени в стената, така и за външен монтаж, ако плочките са вече поставени. Вградените стенни смесители за мивка имат красив дизайн и изглеждат много добре в интериора, стига да сте предвидили такъв тип преди поставяне на плочки в банята. Тук също имаме асортимент от овални, квадратни, модерни и класически модели, като повърхността също може да бъде различна, при определени модели. При вградените смесители за мивка, чучурът може да се регулира при самият монтаж, за да се напасне спрямо мивката за баня или тоалетна.