phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Вид

вградени душове от борд на вана стенен без чучур стенен с чучур

Смесител

Стандартен Термостатичен

За вана/душ

Предимно стенни смесители за душ зона, както и за монтаж над или върху борда на ваната. След смесителите за мивка, смесителите за душ или вана са най-използваемите смесители в банята. Богат избор на модели с различен дизайн, както и избор на смесител – стандартен или термостатичен. В зависимост от дизайна на останалите смесители и аксесоари в банята, можем да предложим и съответния дизайн за вана или душ.

Вградени душове за баня

Доста предпочитане напоследък, заради минималистичния им дизайн, както и компактни размери. Тези смесители за душ се залагат с ВиК преди плочките, като тогава се фиксират местоположенията на смесителя, душ питата, ръчният душ, както и чучур, ако има такъв. Всичко се свързва с твърди връзки за да сте спокойни, че няма да имате проблеми с тях в процеса на използване. Единственият елемент тук, който може да дефектира, е керамичната глава, която много лесно се демонтира и подменя през ръкохватката на смесителя. В зависимост от необходимите функции и дизайн, можем да предложим различни конфигурации при вградените душове за баня.

Смесители от борд на вана

Този вид смесители за баня се монтират, посредством пробиване , на самият борд на ваната. В зависимост от модела се състоят от 2 до 4 отвора, стига борда на ваната да е достатъчно голям за да събере смесителите. Смесителите от борд на вана, ной-често се състоят от смесител, превключвател между различните функции, ръчен душ който се изтегля и чучур или широка каскада за пълнене на ваната.

Стенен смесител за душ /без чучур/

Компактни смесители за стенен монтаж, които имат един единствен извод за ръчен душ. Не заемат място и се използват в душ помещения без вана. Някой от тези модели са окомплектовани със шлаух, ръчен душ и поставка за ръчен душ, а при други те се закупуват отделно.

Стенен смесител за вана и душ /с чучур/

Стандартен смесител за монтаж в душ зона, душ кабина или над вана. Универсалното приложение на стенния смесител за вана/душ, го прави подходящ за инсталиране във всяко едно помещение. При тези модели разнообразието е най-голямо от към дизайн, ръкохватки и повърхност.