phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

За биде

Поради компактните размери на мокрите помещения в модерното строителство, търсенето на бидета е намалено, както е намалено и търсенето на подходящи смесители за биде

За тези, обаче, които имат място и биде, можем да предложим съответен смесител за биде към 99% от смесителите за мивка, за да бъдат от една серия и с еднакъв дизайн.

Смесителите за биде изглеждат почти както смесителите за мивка, с разликата, че тези за биде са с накрайник, който се регулира, за да изпълнява съответната функция. Също така те са окомплектовани с повдигач и витло, което позволява отваряне и затваряне на дренажа на бидето, ако е необходимо то да бъде напълнено с вода. Цената на смесителят за биде също е много близка до тази на същата серия смесител за мивка.

Както при смесителите за мивка, при смесителите за биде дизайните са най-различни, от класически до такива с квадратен, модернистичен дизайн.

Тук смесителите са единствено със стандартно смесване, нямат термостат, а ръкохватките могат да бъдат една или две, в зависимост от дизайна.

При тези смесители височината и дължината не са от чак такова значение, както при смесителите за мивка, поради въртящият се на 360 градуса накрайник. При използването му клиента сам определя посоката и силата на струята.

Монтажът става чрез борда на бидето, а свързването с ВиК е под него, което прави смесителите за биде универсални при монтажа върху всяко едно биде.