phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Произход

Гърция Испания Италия Унгария

Чучур

да не

Смесител

Стандартен Термостатичен

Душ панел

Ние предлагаме многобройни видове хидромасажни душ панели за баня, които ще се впишат във всеки интериор и ще отговорят на изискванията на клиента.

Какво представлява душ панела

Хидромасажните душ панели са душове за баня с добавени хидромасажни дюзи за масаж. Заместител са на хидровасажните душ кабини, но не заемат толкова място, понеже могат да се монтират и в малка по размери баня, а също така и са по-бюджетно решение. Цената на хидромасажен душ панел за баня е на половина, или дори по-ниска, от тази на цяла хидромасажна душ кабина.

Материал от който е изработен

Душ панелите, които предлагаме са изработени от алуминий или от ABS пластмаса. Материалът обикновено е свързан и с цената на продукта, тъй като ABS пластмасата е значително по-евтин материал за изработка.

Какви функции предлагат панелите за баня

Освен хидромасажни дюзи, душ панелите за баня имат и функция горен душ тип пита. Едно голямо удобство при използването му. Водата пада с така нареченият „дъждовен ефект“. За тези, които не всеки път използват горният стационарен душ, те са оборудвани и с подвижен, ръчен душ. Той варира като дизайн и функции при различните модели, но като цяло е най-използваният атрибут в банята. Един бърз душ без използване на „екстрите“ на душ панела и единственото, което Ви трябва е ръчният душ. Друга рядко срещана функция при хидромасажните душ панели и чучура. Той играе много важна роля при ползването на панела, понеже чрез него клиента може да настрои температура на водата, която му е необходима и чак когато достигне желаната температура, да превключи към някоя от функциите на душ панела.

Видове смесители при душ панелите

Самият смесител е може би най-важната част, тъй като той и превключвателя до него, определят живота на използване на самият продукт. При нас може да намерите душ панели със стандартен или термостатичен смесител, в зависимост от Вашите изисквания. Термостатичният смесител е функция, която Ви улеснява при използването на душа, а и повечето нови модели се предлагат единствено с такъв тип смесител.

Произход на предлаганите от нас душ панели

В Керанова ще откриете прудукти за баня на различни производители с различни страни на производство. Който и модел да изберете ще бъде придружен с гаранция между 2 и 5 години и гаранционна карта при възникнали проблеми по време на и след гаранционният период на продукта. Всички наши хидромасажни душ колони за баня са на реномирани производители, за да осигурим спокойното им използване от клиента.