phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Произход

Гърция Испания Италия Китай Унгария

Чучур

да не

Смесител

Стандартен Термостатичен

Душ панел

Ние предлагаме многобройни видове хидромасажни душ панели забаня, които ще се впишат във всеки интериор и ще отговорят на изискванията на клиента.

Какво представлява душ панела

Хидромасажните душ панели са душове за баня с добавенихидромасажни дюзи за масаж. Заместител са на хидровасажните душ кабини, но незаемат толкова място, понеже могат да се монтират и в малка по размери баня, асъщо така и са по-бюджетно решение. Цената на хидромасажен душ панел за баня ена половина, или дори по-ниска, от тази на цяла хидромасажна душ кабина.

Материал от който е изработен

Душ панелите, които предлагаме са изработени от алуминий илиот ABS пластмаса.Материалът обикновено е свързан и с цената на продукта, тъй като ABS пластмасата е значителнопо-евтин материал за изработка.

Какви функции предлагат душ панелите за баня

Освен хидромасажни дюзи, душ панелите за баня имат и функциягорен душ тип пита. Едно голямо удобство при използването му. Водата пада с таканареченият „дъждовен ефект“. За тези, които не всеки път използват горниятстационарен душ, те са оборудвани и с подвижен, ръчен душ. Той вариракато дизайн и функции при различните модели, но като цяло е най-използваниятатрибут в банята. Един бърз душ без използване на „екстрите“ надуш панела и единственото, което Ви трябва е ръчният душ. Друга рядко срещанафункция при хидромасажните душ панели и чучура. Той играе много важна роля приползването на панела, понеже чрез него клиента може да настрои температура наводата, която му е необходима и чак когато достигне желаната температура, дапревключи към някоя от функциите на душ панела.

Видове смесители при душ панелите

Самият смесител е може би най-важната част,тъй като той и превключвателя до него, определят живота на използване на самиятпродукт. При нас може да намерите душ панели със стандартен или термостатиченсмесител, в зависимост от Вашите изисквания. Термостатичният смесител е функция,която Ви улеснява при използването на душа, а и повечето нови модели сепредлагат единствено с такъв тип смесител.

Произход на предлаганите от нас душ панели

В Керанова ще откриете прудукти за баня на различнипроизводители с различни страни на производство. Който и модел да изберете щебъде придружен с гаранция между 2 и 5 години и гаранционна карта при възникналипроблеми по време на и след гаранционният период на продукта. Всички наши хидромасажни душ колони за баня са на реномирани производители, за да осигуримспокойното им използване от клиента.