person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Произход

Гърция Испания Италия Унгария

Чучур

да не

Смесител

Стандартен Термостатичен

Производители:

search

Душ панел

Ние предлагаме многобройни видове хидромасажни душ панели за баня, които ще се впишат във всеки интериор и ще отговорят на изискванията на клиента.

Какво представлява душ панела

Хидромасажните душ панели са душове за баня с добавени хидромасажни дюзи за масаж. Заместител са на хидровасажните душ кабини, но не заемат толкова място, понеже могат да се монтират и в малка по размери баня, а също така и са по-бюджетно решение. Цената на хидромасажен душ панел за баня е на половина, или дори по-ниска, от тази на цяла хидромасажна душ кабина.

Материал от който е изработен

Душ панелите, които предлагаме са изработени от алуминий или от ABS пластмаса. Материалът обикновено е свързан и с цената на продукта, тъй като ABS пластмасата е значително по-евтин материал за изработка.

Какви функции предлагат панелите за баня

Освен хидромасажни дюзи, душ панелите за баня имат и функция горен душ тип пита. Едно голямо удобство при използването му. Водата пада с така нареченият „дъждовен ефект“. За тези, които не всеки път използват горният стационарен душ, те са оборудвани и с подвижен, ръчен душ. Той варира като дизайн и функции при различните модели, но като цяло е най-използваният атрибут в банята. Един бърз душ без използване на „екстрите“ на душ панела и единственото, което Ви трябва е ръчният душ. Друга рядко срещана функция при хидромасажните душ панели и чучура. Той играе много важна роля при ползването на панела, понеже чрез него клиента може да настрои температура на водата, която му е необходима и чак когато достигне желаната температура, да превключи към някоя от функциите на душ панела.

Видове смесители при душ панелите

Самият смесител е може би най-важната част, тъй като той и превключвателя до него, определят живота на използване на самият продукт. При нас може да намерите душ панели със стандартен или термостатичен смесител, в зависимост от Вашите изисквания. Термостатичният смесител е функция, която Ви улеснява при използването на душа, а и повечето нови модели се предлагат единствено с такъв тип смесител.

Произход на предлаганите от нас душ панели

В Керанова ще откриете прудукти за баня на различни производители с различни страни на производство. Който и модел да изберете ще бъде придружен с гаранция между 2 и 5 години и гаранционна карта при възникнали проблеми по време на и след гаранционният период на продукта. Всички наши хидромасажни душ колони за баня са на реномирани производители, за да осигурим спокойното им използване от клиента.