phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Чучур

да не

Смесител

Стандартен Термостатичен

Душ колони

Душ колоните за баня са стенни смесители с фиксиран и стационарен душ към тях

Силно разпространени както в модерните интериори за баня, така и в класическите. В зависимост от изискванията на клиента и дизайна на останалите елементи в банята, душ колоните могат да бъдат с квадратен, овален, цилиндричен или класически дизайн, като той се определя от формите на душ питата, смесителят, ръчният душ, както и самата тръба, при определени модели. Изводите необходими за монтиране на душ колона в банята са абсолютно същите като при стандартен стенен смесител за вана или душ, което ги прави лесни при инсталиране в бани с вече готови ВиК изводи в душа или на стената над ваната.

Смесителят при душ колоните може да бъде както стандартен така и термостатичен. Все повече от новите модели се произвеждат единствено с термостатични смесители.

Чучурът също се среща при някои модели, като в определени случаи, той е въртящ се и е възможно да се прибира, когато не се ползва, за да не заема излишно място. Той се използва както за предварително настройване на температурата, така и в случаите когато има вана, за да я пълни.

Предлагаме душ колони за баня с една или две ръкохватки, в зависимост от дизайна на останалите смесители в банята. Двуръкохватковите модели са насочени към класическият дизайн на душ колоните.

Преобладаващата повърхност тук е хром, като най-разпространена при останалите смесители и аксесоари за баня, но при търсене на различна повърхност можем да предложим сатен, старо злато /бронз/, мед или цвят.

В зависимост от необходимоста на монтажа, душ колоните могат да бъдат както със стационарна тръба, така и с телескопична такава. Спецификата на стационарната тръба изисква определена височина на изводите в банята, която клиентите трябва да съобразят при избора на душ колона за баня.

Предлагаме душ колони за баня с предимно Европейски произход, като имаме и Азиатски такива. За спокойствието на нашите клиенти, заедно с Вашата душ колона за баня ще получите и гаранционна карта с период между 2 и 5 години, в зависимост от производителя.