phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Вид

стоящ

Производители:

search

Смесители за баня

Банята е много важно и специално помещение във всеки дом. Това е мястото, в което прекарваме не малко време от ежедневието си и е важно да се погрижим за комфорта и уюта в него. Също така заема значима част в интериорния дизайн и ние ви препоръчваме да подходите със специално внимание към избора на смесителите за баня. Освен като интересен дизайнерски акцент, изпълняват жизнени функции в мокрите помещения. В зависимост от вашата баня, ви предлагаме богат асортимент, които ще покрие вашите високи изисквания. 

Избора на душ смесител е от ключово значение за всяка баня. Ние от Keranova сме подбрали множество качествени решения от душ батерии. Също така предлагаме продукти за тези от вас, които искат вана в своята баня. Разполагаме с асортимент от смесители, подходящи за монтиране на борда на ваната, които най-често включват превключвател между различните функции, каскада за пълнена на вана и ръчен душ. Предложенията ни  за смесители, които се монтират на стената, са универсален тип батерии, подходящи за помещения без вана.

При нас ще откриете смесители за мивка, които са в различна форма и стил. Предлагаме разнообразие от форми, стилове, подходящи  за различните типове мивки за баня. 

За почитателите на спа изживяванията в домашни условия ви предлагаме хидромасажни душ панели. Разполагаме с модели, които имат различни функции, предлагаме дори решения за ъглов монтаж.

Ние от Keranova знаем колко важни са смесителите за всяка баня и  ви предлагаме подбрани продукти от водещи производители на изключителни цени. Предлагаме оригинална стока с гаранция за качество от производителя. Поръчайте лесно и удобно онлайн, а ние ще ви доставим поръчката до адрес. Възползвайте се от безплатната ни доставка за онлайн поръчки над 500 лева. Заповядате в някой от търговските ни обекти в София където ще получите гарантирано професионално обслужване от квалифицирани в областта специалисти.