phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Смесители за баня

Промо пакети

Промо пакети

За мивка

За мивка

Душ панел

Душ панел

Душ колони

Душ колони

За вана/душ

За вана/душ

Хигиенен душ

Хигиенен душ

За биде

За биде

Специално приложение

Специално приложение

Предлагаме богат асортимент от смесители за баня с изчистен дизайн, класически и други форми. Надеждността на тези продукти в банята е изключително важно, за това при нас ще откриете качествени смесители за баня на добри цени и с гаранционна поддръжка.

Промо пакети смесители за баня 

Готови решения за, при които спестявате пари при пазаруване. Окомплектовани решения за баня от една серия или подобен дизайн, който се комбинира. Улеснете избора си на смесители за баня, като закупите готов комплект такива, на преференциални цени.

Смесители за мивка

Различни форми – от мивка, от плот или от стена. Интересни модели на смесители за мивка от доказани производители. Разнообразие от форми, различни стилове, различни височини и дължини според нуждите на клиента.

Душ панели

Хидромасажни душ панели, за почитателите на хидромасажа и дъждовният ефект при душовете. Различни модели по произход с различни функции. Предлагаме и модели за монтаж в ъгъл.

Душ колони

Изчистени модели за баня със стационарен душ тип пита, ръчен душ и чучур /при определени продукти. Доста предпочитан артикул сред смесителите в душ зоната. Предлагаме модели както с обикновен, така и с термостатичен смесител, за повече комфорт.

Смесители за душ/вана

Смесители за душ зона, както и такива за монтаж на борд на вана. Тук ще намерите и вградени душ системи за баня. Повечето модели са окомплектовани с шлаух и ръчен душ, а за останалите ще помогнем в избора Ви.

Хигиенни душове

Компактни, вградени  за баня и тоалетна. Поради компактните им размери, не заемат много пространство и се вписват добре в интериора на банята.

Смесител за биде

Стоящи смесители за монтаж върху биде. Различни форми, дизайн и цветове, за по-лесно окомплектоване с останалите смесители в помещението.

Специално приложение

Смесители най-вече за обществени нужди. Модели с натиск, фотоклетка, медицински смесители, както и педали за безконтактно пускане и боравене с вода. Дори и при тези продукти предлагаме дизайнерски решения, за да се впишат добре във всеки интериор или обществено помещение.