phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Вид

дъска биде моноблок окачена тоалетна

Произход

България Германия Гърция Дубай Испания Италия Китай Корея Полша Португалия Турция Швейцария

Вградено биде /опция/

Да

Форми

квадратни овални ретро /класически/

Тоалетни чинии

Тоалетната чиния във Вашата баня или тоалетна е един от най-важните елементи. Той трябва да бъде с ергономична форма, правилен дизайн, съобразени с помещението размери, както и присъединяване подходящо с оставените изводи за канал и чиста вода.

При нас ще намерите разнообразие от моноблокове тоалетни чинии

Напоследък не са толкова търсени, колкото вградените им алтернативи, но пък са значително по-лесни за монтаж. Те могат да бъдат с хоризонтално и вертикално оттичане, спрямо оставеният канал в банята или тоалетната. Предлагат се и тоалетни чинии моноблокове с „универсално“ оттичане, които са с по-къс извод и могат да се поставят маншони както за стенно, така и за подово оттичане. Когато каналът се намира точно зад моноблока, той може да бъде тип „плътно до стената“ и да не се виждат никакви присъединявания. Когато обаче каналът и отстрани, моноблокът трябва да бъде с отстояние от стената. Казанчето може да бъде със странично водоподаване или с долно подаване на водата, в зависимост от местоположението на чистата вода. Най-изчистено е долното водоподаване, понеже при него меката връзка се скрива зад тоалетната чиния. Част от моноблоковете, които предлагаме са с новата технология „без ринг“, за по-лесно почистване и по-добра хигиена. Техните размери са най-различни, като започват от 57 см.

Тоалетни чинии за всеки вкус от Keranova на топ цена

Също така при нас ще намерите и стенни тоалетни чинии за вградено казанче, както и конзолни тоалетни. Поради компактните си размери и стенният монтаж, те са най-предпочитани от клиента. Предлагането там е огромно, като клиента има избор на различни форми, размери и дизайн. Най-разпространени са овалните окачени тоалетни, заради ергономичната им форма. Също така за предпочитане са тези с по-къса дълбочина. Стандартните тоалетни чинии за вграждане са около 52-54 см, като най-късият ни модел е 43 см. Доста от окачените ни тоалетни са „без ринг“, което ги прави предпочитани пред стандартните модели с базово оттичане.

Седалките и капаците са много важни от към удобство и почистване. Нашите модели са предимно от Duroplast, което ги прави масивни и с антибактериално покритие. Пантите със забавено падане са едни от най-предпочитаните и се предлагат почти за всеки модел окачена тоалетна. Нова екстра при капаците за тоалетни чини е функцията за бързо откачане на капака, посредством бутон или клик. Това позволява бърз демонтаж на капака с цел по-удобно почистване на иначе трудно достъпната зона между тоалетната чиния и капака.

Освен тоалетни чинии при нас ще намерите и дъски биде. Те са силно разпространени в обекти при които е невъзможно монтиране на тоалетна и биде. Предлагаме от стандартни дъски биде само със смесител и чучур, до електронни дъски биде с подгряване на седалката, нагревател за студена вода и най-различни приставки, за различно измиване. Ако това изглежда прекалена екстра за нашите клиенти, предлагаме и тоалетни чинии с вградена функция биде, за която е необходимо единствено стенен смесител от които се регулира температурата и силата на водата.