phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Структура за вграждане

Структурата за вграждане е един от елементите, с които не трябва да правите компромиси, тъй като той се монтира зад плочките и неговото отстраняване би било свързано със скъп ремонт. Ние сме свели предлаганите от нас структури за вграждане до такива с които няма да имате проблеми в периода на ползване.

Монтаж на структурите за вграждане 

Те могат да се монтират както в тухлена стена, така и зад гипсокартон. Монтажът е улеснен, но е необходимо да се извърши от ВиК специалист. При евентуална нужда от ремонт, той се извършва през бутона на структурата за вграждане, без нужда от къртене. Целият механизъм на структурата може да бъде подменен единствено през отвора за активатора му.

При необходимост структурите за вграждане могат да бъдат с по-плитка дълбочина като 8 см, като стандартните модел са 12-15 см с височина 110-120 см. Предлагат се и структури с ниска височина около 80 см, при някои от които има опция за монтаж на бутони отгоре, ако структурата за вграждане е изнесена пред стената.

Най-разпространени на Немските и Швейцарските структури за вграждане, като предлагаме и с други страни на произход. На който и модел да се спрете, ние сме насреща да Ви консултираме колко ще е удачен при Вашето разпределение.

Защо да се доверите на Keranova?

Освен само структура за вграждане, предлагаме и готови комплекти за баня с тоалетна чиния, които са на атрактивни цени и ще Ви помогнат да спестите при комплексната им покупка.

Структурите за вграждане са направени универсални, което позволява монтаж на която и да е тоалетна чиния, без значение произход и форма.

Освен структури за вграждане за окачена тоалетна, при нас може да откриете и структури за вграждане на стенно биде, както и конструкция за монтаж на мивка на стена, в случаите когато е необходимо допълнителна упора за мивката.

Активаторът на структурата за вграждане е също от голямо значение, понеже това е единственият елемент, които е видим след монтажа. Предлагаме активатори с различни дизайни и повърхности, като най-разпространени са хромираните активатори, които съвпадат като цвят със смесителите в помещението и аксесоарите.