phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Вид

върху плот /купа/ горно вграждане долно вграждане за мебел за стена свободностоящи

Материал

Полимермрамор Порцелан Стъкло Технически камък

Дължина

41 - 60 см. 61 - 80 см. 81 - 100 см. до 40 см. над 100 см.

отвор за батерия

да не

Форми

квадратни овални ретро /класически/

Цвят

Бял Черен Шарен

Повърхност

Гланц Матирана

Мивки за баня

Поради голямата нужда от мивки за баня или тоалетна, това е продуктът с най-голямо разнообразие във форми, размери и цветове, предлагани от различните производители на санитарен фаянс.

Типове мивки за баня

  • Спрямо монтажа на мивките за баня може да бъде стенен, ъглов, за поставяне в мебел, вграждане в плот от различни материали, свободно стоящ от земята,  или поставяне върху плот от камък, дърво, ПВЦ или друг материал. Спрямо монтажа се съобразява и размерът на мивката.
  • За различните помещения се предлагат и различни размери за мивки за баня.
От миниатюрни варианти с размери 40х20 см, до огромни мивки за баня върху плот и двойно корито с общ размер 150-200х60 см. Също така имаме и опция за изработка по поръчка по размер на клиента. Стандартната дълбочина на мивките е 45-46 см, която е удачна плочки във всяка баня, но ако този размер не пасва, се предлагат мивки „къса проекция“ с дълбочини около 35 см. При някои от тях отворът за смесителна батерия и позициониран отстрани, за да остане нормално по размер корито.

Материалът, който е най-използван при мивките за баня е порцелан. Същият използван и при тоалетните и бидетата. Желателно е мивката и другият санитарен порцелан да бъдат на един и същи производител, за да няма цветово разминаване, което не би седяло добре при малки помещение, в които те се позиционират едно до друго. Предлагаме и модели от полимер и технически камък. Интересното при тях е цвета, както и формата, която не може да се постигне при изделията от порцелан. Тези мивки се характеризират с изчистени форми, прави ръбове и нестандартни корита. 

В зависимост от смесителя за мивка и дизайна на помещението, могат да бъдат с или без отвор за смесителна батерия. Купите за монтаж върху плот са най-често без такъв отвор. Това позволява да се постигне възможно най-голямо по обем корито на мивката.

Защо да се доверите на Keranova?

Формите на мивките за баня, които предлагаме, също са съобразени с търсенето на пазара. Предлагаме мивки за баня върху плот, овални, кръгли, правоъгълни и комбинирани форми, за да пасне най-добре с тоалетната или друг обект в банята. С по-малко търсене са класическите, ретро мивки, но имаме асортимент и от такива.

 Sponsored : Permen4d