phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Монтаж

стенен стоящ

Производители:

search

Бидета

Бидето е едно удобство, което за съжаление, е трудно вместим в банята, тъй като изисква допълнително място за монтаж.

Какво трябва да се съобрази при избора на биде?

Трябва да бъде съобразено, спрямо дизайна и серията на тоалетната чиния, за да бъдат в една гама.

Бидетата, които се предлагат на пазара за два вида – стоящи и стенни. Стоящото биде е по-лесно за монтаж, понеже изисква единствено канал и изводи за вода, за смесителят. Другият вид биде, за стенен монтаж, изисква предварително монтирана структура за биде, на която да се окачи и свърже към водата. Този вид е  по-предпочита, понеже позволява лесно почистване. Всички бидета са с отвор за смесителна батерия, като те са стандартни и би могъл да се монтира всякакъв смесител за биде.

В зависимост от неговата формата, се избира и подходящ смесител за биде. Предлагаме овални и с кубични форми, в зависимост от търсенето на нашите клиенти. При специални търсения за класически, ретро, форми, можем да предложим подходящи модели.

Материалът използван за бидето е порцелан, като най-често те са бели, но при запитване от Ваша страна можем да предложим и цветен вариант на биде за Вашата баня.

Предлагаме бидета на почти всички производители на пазара, като всички от тях са с порцелан с равна повърхност, прави форми и снежно бял цвят.