phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Санитарен фаянс

Мивки за баня

Мивки за баня

Тоалетни чинии

Тоалетни чинии

Структура за вграждане

Структура за вграждане

Бидета

Бидета

При нас ще откриете огромно разнообразие от санитарен фаянсвъв всичките му форми приложение. Имаме мивки за баня, тоалетни чинии, както иструктури за вградени такива.

Мивки за баня

Мивките, които предлагаме са в най-различни размери и форми,за да поснат във всеки интериор. Предлагаме мивки за баня от порцелан, кореан,стъкло и полимерни материали с по-изчистен дизайн и правоъгълни форми. Мивкитемогат да бъдат за стенен монжат, за монтаж върху мебел или върху плот.

Тоалетни чинии

Тоалетните чинии също са в различни варианти като типмоноблок или за вграждане в стена. Технологията без ринг също присъства в някойот предлаганите от нас тоалетни чинии. Повечето модели са в бял цвят, катоможем да доставим и цветен санитарен фаянс.

Структури за вграждане

Ние работим единствено с доказани на пазара марки, за коитогарантираме, че няма да имате проблеми в процеса им на ползване. Предлагаместруктури за вграждане както за тоалетни чинии, така и за бидета и мивки забаня.Част от марките структури за вграждане, с които работим, са Grohe, Geberit, Alcaplast, Cersanit,Wisa и други. Всички модели са с дълга гаранция и подсигуреногаранционно и извън гаранционно обслужване. Може да разгледате нашите специалнипредложения за структури с тоалетни чинии при които може да спестите пари ивреме за търсене на комбинация.

Бидета

Предлагаме и бидета за баня, които също като тоалетнитечинии могат да бъдат стоящи или стени. За съжаление в новото строителство банитеса с малки квадратури и рядко има възможност да се инсталира както тоалетначиния, така и биде, но ако имате такова пространство, ние можем да предложимподходящо биде за вашата баня. Освен в бял цвят, можем да доставим и бидета вцвят, за да паснат максимално до Вашият дизайн.