phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Производители:

search

WPC декинг

Композитният декинг е устойчив материал след дъжд, може да се монтира лесно, не се счупва и не гние!


Дървесно композитна пластмаса - WPC декинг

Дървесно композитната пластмаса /WPC/ е смес от прах от естествена дървесина, рециклирани полимери и специални добавки, които могат да бъдат екструдирани в различни форми, да се използват за декинг, парапети, градински мебели и облицовка на стени.

Продуктите произведени от WPC профили имат голяма устойчивост на метеорологични условия, изключително ниска попиваемост на вода, както и голяма UV защита и защита от изкривяване.

Профилите не се нуждаят от боядисвани и лакиране за да запазят своя цвят. Те са боядисани в дълбочина, което води до запазване на предназначението им през целия си живот на ползване.

При изискване на клиента, елементите от WPC декинг могат да се подложат на специална обработка /четкане, опесъчаване/, за да бъдат боядисани спрямо нуждите на клиента.

Профилите могат да се използват за декинг около басейни, различни модели огради и парапети, понтони, перголи, сайдинг, малки градински къщи за инструменти, беседки и външни мебели.

Понеже в производството се използват натурални суровини / около 50% дървесен прах/, тоналностите на основните цветове /тъмно кафяво, червеникаво кафяво и сиво/ могат да варират между различните производствени партиди, но във времето разликите в цвета стават по-малко забележими.

Всеки дървесно композитен профил има лъскав ефект след екструдиране, но може да бъде матиран, надраскан или релефен, според нуждите на клиента, за да придобие максимално визията на естествено дърво.

 

Как да изберете WPC профили?

Профилите за декинг трябва да бъдат избрани според необходимата механична устойчивост: предлагат се леки профили за домашна употреба, но има и по-тежки профили за обществени места и голямо натоварване.

Въпреки за състава на тези профили е един и същ, дебелината на стените варира, както и механичната здравина, гаранцията и цената.

За да изберете качествен WPC профил, има няколко лесни теста, които може да се направят:

1. Попиване на вода /просто измерете колко по-тежък е профила след престояване 24 часа във вода/.

2. Подлагане на машини, чрез рязане на профил с електрически трион. Висококачествените профили от WPC трябва лесно да се пробиват и режат, без да има пушек или искри.

3. Удължаване при нагряване: при подлагане на топлина всички WPC декинг профили се разширяват, но качествените такива дават много малко отклонение.

Важен фактор е също и цената, понеже малка разлика в цената винаги означава ниско качествени суровини и липса на важни добавки. Резултат от което е нарушаване и счупване на профилите след 1-2 сезона.

Никой не желае да трансформира инвестицията в ненужен разход, за това вземете предвид горе посочените съвети, преди да вземете решение!


Цени

Понеже всяка поръчка е различна, офертата и цената е персонализирана спрямо обема на работа. За по-бързо и лесно сътрудничество, моля да ни изпратите:

1. Скица с модела за работа /нужни са ни размери и форма, дори и да е скицирано на ръка/;

2. Желаният модел профил /ако не сте сигурни може ние да предложим според нуждите и предназначението/

3. Цвят / венге, сиво, червеникаво кафяво/

Ще очакваме запитвания на email: office@keranova.org и ще изпратим оферта възможно най-скоро.


За по-дълго ползване и по-голяма устойчивост от естественото дърво. Перфектното решение за Вашата градина!

0 лева разходи за подръжка!