phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Произход

България Испания Италия Полша Турция

Повърхност

Гланц Матирана

Плочки за баня

Как да изберете подходящи плочки за баня?

При обновяването на банята или проектирането на нова, изборът на подходящи плочки играе решаваща роля за постигането на желания стил и функционалност. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да изберете подходящите плочки за вашата баня.

Размер и форма

Започнете с определяне на размера и формата на плочките, които искате да използвате. Това зависи от големината на банята и вашия предпочитан стил. За по-малки бани, по-малките плочки са предпочитани, тъй като могат да създадат визуално усещане за по-голямо пространство. За по-големи бани, можете да се играете с по-големи формати и различни геометрични форми.

Материал

Изберете материал, който е устойчив на влага и водоустойчив, тъй като банята е място, където се сблъсквате с вода и влага всеки ден. Популярните опции включват керамика, порцелан, стъкло и природен камък. Всяко от тях има своите предимства и недостатъци, затова се консултирайте със специалист или проучете внимателно, преди да вземете решение.

Цветове и декорации

Изберете цветова гама, която отразява вашия стил и предпочитания. Неутралните цветове като бяло, сиво и бежово са популярни, тъй като се съчетават лесно с други елементи на интериора. Също така, можете да добавите декоративни елементи като мозайки, плочки с текстури или уникални дизайни, за да придадете интерес и стил на банята.

Плочки за под и стени

Вземете предвид различните изисквания за плочки за под и стени. Плочките за под трябва да бъдат устойчиви на хлъзгане и да осигуряват сигурност при мокрото състояние. Плочките за стени могат да бъдат по-декоративни и да представят различни текстури и цветове.

Съответствие на стиловете

Вземете предвид стила на останалата част от банята. Желате да се съчетава със санитарията, мебелите и аксесоарите. Например, ако имате съвременен интериор, можете да изберете гладки и минималистични плочки, докато за класически стил можете да изберете плочки със замазка и декоративни елементи.

Изборът на подходящи плочки за банята може да превърне визията й от обикновена в пространство, което отразява вашия уникален стил и предпочитания. Следвайте тези съвети и консултирайте се с професионалисти, за да направите най-добрия избор за вас и вашата баня.


Какви плочки за баня ще откриете при нас?

При избора на плочки за баня е важно да намерите качествени продукти, които да отговарят на вашите предпочитания и да създадат привлекателен и функционален дизайн. В Керанова, водеща фирма за плочки и обзавеждане за баня, ще откриете голямо разнообразие от плочки, които ще задоволят всеки вкус и стил.

В нашият онлайн магазин ще откриете различни колекции плочки за баня, включително класически, модерни, минималистични и естествени дизайни. Керанова предлага плочки от висококачествени материали, които са устойчиви на влага, лесни за почистване и дълготрайни.

Ако предпочитате класически стил, можете да изберете плочки с елегантни мотиви и нюанси, които ще придадат ретро шарм на вашия баня. За модерен и съвременен вид, Керанова предлага плочки с чисти линии, минималистични декорации и иновативни текстури.

Ако търсите естествена естетика, ще бъдете впечатлени от разнообразието от плочки, които придават изгледа на дърво, камък или мрамор. Тези плочки създават уютна и природна обстановка в банята.

Освен разнообразие от дизайни, Керанова предлага различни размери и форми на плочките, за да се адаптират към вашите пространствени изисквания.

В този уебсайт може да разгледате нашите колекции плочки за баня, където ще откриете най-новите тенденции и иновативни решения за вашата баня. Създайте уникален и стилен дизайн с помощта на плочки от Керанова и превърнете вашата баня в пространство, което излъчва красота и функционалност.


Най-новите тенденции от Keranova

Керанова е водеща фирма, специализирана в предлагането на разнообразни плочки и обзавеждане за баня. С постоянно развиващ се пазар и непрекъснато променящи се предпочитания на клиентите, Керанова винаги е в крак с последните тенденции в дизайна и стил на плочките за баня. Ето някои от най-новите тенденции, които предлага Керанова:

Минимализъм и чисти линии: Минималистичният дизайн продължава да бъде популярен, като се отразява и в плочките за баня. Предпочитат се плочки с чисти линии и без излишни декорации, които създават усещане за простор и съвременност.

Текстури и 3D ефекти

Плочките с текстури и 3D ефекти са още една голяма тенденция. Те придават допълнителна дълбочина и интерес към банята, като създават уникален визуален ефект.

Геометрични форми

Геометричните форми са все по-популярни в дизайна на плочките за баня. Те могат да бъдат използвани както за под, така и за стени, създавайки модерен и елегантен вид.

Естествени материали

За да се придаде природна и уютна атмосфера в банята, все повече хора избират плочки от естествени материали като камък или дърво. Тези плочки придават естествен и автентичен вид на пространството.

Миксиране на различни плочки

Вместо да се придържат към един вид плочки, много дизайнери и собственици на бани предпочитат да съчетават различни плочки, за да създадат уникален и персонализиран вид. Това включва комбиниране на различни цветове, форми и текстури.

Керанова предлага широка гама от плочки, които отговарят на най-новите тенденции в индустрията. Независимо дали предпочитате минималистичен стил, естествени материали или ексцентрични комбинации, Керанова има нещо за всекиго. Посетете техния уебсайт, за да разгледате най-новите колекции и да откриете перфектните плочки за вашата баня.


За всякакви възникнали въпроси и нужда от консултация относно плочки за баня, нашите консултанти са на разположение на място, по телефона или по електронната ни поща.