phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Производители:

search

Мозайки

Декоративни прочки - мозайки

Декоративни плочки, най-често на мрежа или хартиена основа залепена на лицевата част, който се използват за вътрешен или външен монтаж, за да принесат интересен дизайн или да се вмъкнат между други плочки, като фриз или декор.

Мозайките са най-използвани за декорирани на стена или като фриз в банята. При поставяне на изчистени плочки за баня в един или два нюанса, би било подходящо поставянето на мозайка като акцент. Също така са много приложими за гръб на кухня.

Мозайките, които предлагаме, са от стъкло, мрамор, фаянс или естествен камък, което ги прави подходящи за различни интериора. Част от тях съдържат два до три вида материала в един лист мозайка. Предлагаме и мозайки от естествен речен камък, които са доста интересни като дизайн и приложими в различни интериори и екстериори. Тези мозайки могат да бъдат поставени и на под. Важно е да знаете, че при поставяне в баня или навън, мозайките от естествен камък е необходимо да бъдат обработени с подходящ импрегнант за камък.

Тъй като са декоративен елемент, повечето мозайки се предлагат на брой /лист/, понеже обикновено количеството необходимо за декорация е малко.

В Керанова може да ви бъде изготвен индивидуален 3D проект за Вашата баня, в който да се заложат както фаянсови плочки за баня, така и мозайки с подходящ дизайн, които да бъдат поставени като декорация или дори нарязани на ленти и сложени между плочките като фриз.