phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Производители:

search

Клинкер

Какво представлява клинкер плочки?

Плочки от естествена глина. Подходящи са вътрешен и външен монтаж.

Клинкерът е материал, който се произвежда чрез процес на пресоване на сурова глина, като крайният резултат е подова или стенна настилка с висока издържливост на натоварване и на температурни амплитуди. Плочките са в естествени цветове на глина, без бои и допълнителни оцветители, което прави външният им вид натурален и приложим в случай в които се търси естествена визия.

Проложение на клинкер плочките

Материалът е силно приложим при къщи и външни настилки, които са изложени на студ и вода. Повърхността е грапава, което ги прави идеални при външно поставяне. В специфични производствени помещения, клинкерът е най-приложим и дори задължителен, заради ниското ниво на попиване на водата и високата му якост.

Хубавото на клинкерът е че може да се излива в различни форми, което прави възможна изработка на най-различни елементи от него като стъпала, первази, подпрозоречни первази и дори мивки за баня или външен монтаж на двор.

Размерите на този материал са ограничени до 30х30, 15х30 и други сходни с дължина до 30-40 см. Разбира се можем да отговорим на всички нужди на клиента, така че при запитване можем да предложим и други размери с дължина до 90 см.

При нас ще намерите клинкер единствено първо качество, което Ви дава спокойствие, че няма да има дефекти по плочката. Важно е да знаете обаче, че  е естествен материал, при него е допустимо да има разнотоние при плочките от една и съща партида, както и и разминаване в размерите, което се дължи на опичането в пещта.  Всичко това пък допринася за максимално естествената визия на нареденият клинкер във Вашият дом.

Поради спецификата на самият клинкер и особенностите на подреждане, е желателно да се консултирате с нас преди решение да го използвате. Нашите консултанти ще помогнат в избора и пресмятането на необходимото Ви количество.