phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Производители:

search
KAM

Каменни облицовки

Какво представляват каменните облицовки?

Облицовки от цимент имитиращи естествен камък и тухли.Технология за отливане на цимент във форма, след което плочките се боядисват в цветове близки до тези на естествените материали, които имитират.

Каменните облицовки са широко използвани във вътрешни и външни помещения. За облицовка на стена зад телевизор, обличане на камина,цокъл на къща, обличане на ограда и много други. Към почти всеки модел се предлага и готов външен ъгъл, който улеснява лепенето, а и засилва максимално приликата с естествен материал.

Основни предимства на каменните облицовки.

Материалът на каменните облицовки е устойчив на температурни амплитуди и не попива вода, което го прави подходящ за външен монтаж, а също така и лесен за почистване.

Каменните облицовки, които предлагаме имитират различни видове камъни, тухли, старинни тухли, като се предлагат дори и миксове от различен вид. Цветовата гама също е богата.

При полагането на каменните облицовки, които предлагаме, се използва „флексово“ лепило, което също така се прилага при лепене на камък и гранитогрес. Някой от моделите се фугират, но има и такива, който се лепят плътно без фуга между плочките.