person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортитане по

Произход

България Испания Италия Полша

Качество

второ първо

Повърхност

Гланц Дървесна структура Матирана

Гранитогрес

Високотехнологично и иновативно поколение керамични плочки. Силно устойчиви на износване и с висока якост. Тези характеристики правят този материал незаменим за зони с интензивен човекопоток, в промишлени обекти, търговски и жилищни интериори. 

Минимални стойности на абсорбация на вода и високата мразоустойчивост на гранитогреса, отварят широки хоризонти за неговото използване не само в областта на интериорния дизайн, но също така и за поставяне на фасади на сгради.

Предлага се в различни повърхности като матиран, полиран, релефен, лапато и други, за да се комбинира във всеки интериор, както и да се постигне максимално ефекта на естествен 
материал, като дърво, камък 
или стъкло.

Този вид плочки се предлагат в най-различни размери, а дебелините им варират, най често, от 6 до 20 милиметра. Краищата им могат да бъдат заоблени, за поставяне с фуга, или калибрирани, за поставяне без фуга.

В магазини KERANOVA може да откриете модели на различни производители от Европа и Азия, във всеки ценови клас. Предлагат се първо и второ качество, като разликата в цената е значителна, а в качеството – почти незабележима.