phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Плочки

Плочки за баня

Плочки за баня

Гранитогрес

Гранитогрес

Клинкер

Клинкер

Мозайки

Мозайки

Облицовъчни плочки

Облицовъчни плочки

Каменни облицовки

Каменни облицовки

WPC декинг

WPC декинг

Плочки за баня

Високо качество плочки за баня– керамични, стенни и подови от световни производители от Италия, Германия, Полша и Испания.
Основната причина да изберете плочки за баня, е че та са изключително лесни за почистване. Плочката е най-подходящия и лесен за използване материал при довършителна дейност на бани кухни и коридори. Освен това са се доказали, като напълно екологичен и здравословен строителен материал.

Гранитогрес

Това е материал, който се създава по изкуствен път и превъзхожда много други материали от керамика, поради своите свойства: издръжливост на пожар, дълъг живот и издръжливост на натоварване. Друго свойство на гранитогресът е невероятната му структурна плътност, което води до ниско абсорбиране на вода и устойчивост на замръзване.

Клинкер

Keranova извършва изключително успешни ремонтни дейности с клинкер керамика. Това е здрав и плътен материал, използван за ремонтна дейност на места с голямо натоварване, като: стъпала, площадки, публични институции с голяма посещаемост и други обекти. Клинкерът е със свойствата на гранитогрес но цената му е значително по-малка.

Мозайки

Мозайката устоява на тежки температурни амплитуди поради своята водоустойчивост. Използва се най-много за изработката на басейни и фасади на къщи. Ето защо мозайката от стъкло и керамика може да придаде на вашата баня неповторима и стилна атмосфера. Keranova е утвърдено име в бранша и разполага с 3 обекта в гр. София. Стараем се да разрастваме бизнеса си за да сме възможно най-близо до Вас  потребителите. Можете да видите адресите и телефоните на нашите магазини на страницата с контакти. 

Облицовъчни плочки

Най-често теракота или гранитогрес за монтаж на стена, който имитира камък или тухли. Силно търсен продукт за декорация на интериори или облицовка на къщи, тъй като цената е по-добра, а поддръжката значително по-улеснена, спрямо естественият камък.

Каменни облицовки

Циментова отливка, която е боядисана, и има релеф, за да наподобява различен вид камък или тухли. Лесен материал за монтаж и рязане, който е значително по-лесен за подръжка от естествените материали, които имитира.

Доверете се на нашите опитни търговци и консултанти, които ще подходят с внимание към всеки детайл от Вашата баня.