person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Плочки

Плочки за баня

Плочки за баня

Гранитогрес

Гранитогрес

Клинкер

Клинкер

Мозайки

Мозайки

Облицовъчни плочки

Облицовъчни плочки

Каменни облицовки

Каменни облицовки

Плочки

Високо качество плочки за баня– керамични,стенни и подови от световни производители от Италия, Германия, Полша и Испания.
Основната причина да изберете плочки за баня, ече та са изключително лесни за почистване. Плочката е най-подходящия и лесен заизползване материал при довършителна дейност на бани кухни и коридори. Освентова са се доказали, като напълно екологичен и здравословен строителенматериал.

Гранитогрес

Това е материал, който се създава по изкуственпът и превъзхожда много други материали от керамика, поради своите свойства:издръжливост на пожар, дълъг живот и издръжливост на натоварване. Другосвойство на гранитогресът е невероятната му структурна плътност, което води дониско абсорбиране на вода и устойчивост на замръзване.

Клинкер

Keranova извършва изключително успешни ремонтнидейности с клинкер керамика. Това е здрав и плътен материал, използван заремонтна дейност на места с голямо натоварване, като: стъпала, площадки,публични институции с голяма посещаемост и други обекти. 
Клинкера е със свойствата на гранитогрес ницената му е значително по-малка.

Мозайка

Мозайката устоява на тежки температурниамплитуди поради своята водоустойчивост. Използва се най-много за изработкатана басейни и фасади на къщи. Ето защо мозайката от стъкло и керамика може дапридаде на вашата баня неповторима и стилна атмосфера.
Keranova е утвърдено име в бранша и разполага с3 офиса в гр. София. Стараем се да разрастваме бизнеса си за да сме възможнонай-близо до вас  - потребителите. Можете да видите адресите и телефонитена нашите магазини на страницата с контакти. 
Доверете се на нашите опитни търговци иконсултанти, които ще подходят с внимание към всеки детайл от Вашата баня.