phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Обзавеждане на баня - качествени мебели и аксесоари

Голямо удобство е да намерите всичко необходимо за обзавеждането на банята, на едно място. В Керанова предлагаме цялостно обзавеждане за баня, както и можем да предложим индивидуален 3D проект за баня.

Разнообразието от качествени елементи на известни марки за плочки за баня, мебели за баня и аксесоари за баня, дава възможност бързо, лесно и удобно да се направи най-добрият избор за обзавеждане на банята.

Така няма да губите време. Можете лесно да си направите сметките и да се вместите в бюджета, без да пропуснете важен детайл, който би струвал допълнителни средства. Допълнително може да се възползвате от нашите текущи промоции и намаления, при закупуване на цялостно обзавеждане за баня.

Плочки за баня

Избора на плочки за баня е определящ за стила на банята. Можете да комбинирате два цвята(десена ) плочки, като ги разделите с фриз или да изберете готов комплект. Друг вариант е част от едната стена да е различен цвят или текстура. Разнообразието от гранитогрес позволява да намерите интересни решения, като изберете вид на тухлена стена, дърво, дялан камък, абстрактни форми и други.


Санитарен фаянс

Към тази категория спадат мивките и тоалетните чинии и някои аксесоари към тях. Някои модерни мивки за баня се изработват и от други материали, като полимер, технически камък, метал или стъкло. Има и ръчно рисувани мивки или купи в уникални форми, което ги прави произведение на изкуството.

Съвременните вани най-често са акрилни. Съществуват вани от керамика, чугун, стъкло или изградени от бетон и облицовани с мозайка или плочки за баня. Луксозен вариант са хидро масажните вани, чудесно място за релакс след тежък работен ден.


Смесителите в банята

Това са смесителите за вода над мивките и душовете. Тяхната функция не е само да смесват топла и студена вода, но и да се впишат стилно в  дизайна на банята. Смесителите могат да бъдат с ръкохватки в разнообразни модели, с бутони или лостове и дори сензорно превключване. Комфортен вариант е душ с хидромасажен панел.

Душовете е добре да бъдат обособени в душ кабини или душ паравани, за уединение или за да се изолира останалата част от банята от вода.


Мебели за баня

Модерната баня се обзавежда с мебели, както всяко друго помещение. Мебели за баня са шкафове, огледални шкафове, етажерки и  шкаф колони. Съвременната баня предлага всички удобства, за тоалет, хигиена, козметика и не на последно място релаксиране. В мебелите се съхраняват  средствата за всички тези процедури.


Банята се нуждае и от специални, влагоустойчиви осветителни тела. Друг задължителен елемент за добрия климат в банята са вентилаторите. Наличието им премахва влагата и предпазва от плесен.

Аксесоари за баня

Те обикновено се предлагат в комплект за да бъдат полезен и стилен акцент в банята -  закачалки, държачи за кърпи и тоалетна хартия, сапунерки, поставки за чаши, четки, диспенсър и други.


Лири за баня

Лирата е един доста важен елемент в банята, който осигурява по-бързото подсушаване на банята, понеже за да работи по-ефикасно вентилатора в помещението, то трябва да е в определени градуси. Лирите за баня могат да бъдат от стомана или алуминии в зависимост от бюджета и търсеният визуален ефект. Самото отопление може да бъде централно /ТЕЦ  или локално отопление/ или електрическо, чрез нагревател поставен на лирата. Много е важно да се изчисли правилно мощността на лирата спрямо площта на помещението.