phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Най-често избираните цветове за обзавеждане за баня

Винаги когато става въпрос за интериор – включително и конкретно за обзавеждане за баня – една от основните ни задачи е да се спрем на конкретен тон. Макар опциите ни никога да не са ограничени, защото при тоновете на мебели за баня и стените й, например, всичко опира до личните ни вкусови предпочитания, съществува неписана практика хората да се спират на конкретни и доста популярни варианти. Днес ще говорим именно за това – за най-често избираните цветове за обзавеждане за баня. Вижте ги и ги обмислите, в случай че скоро и на вас ви престои ремонт или реновиране.


Бяло и черно

Дори заедно, тези тонове са идеалната комбинация за една баня. Когато говорим за класическо обзавеждане за баня, бялото, определено, взема превес в избора на тон. Черното е малко по-нестандартен вариант, но той доста добре пасва на минимализма и модернизма като стилове в интериора.


Слънчеви цветове за атрактивна баня

Сред тях осезаемо и сериозно място заемат огнено червено (особено ако подът е от лъскав гранитогрес), жизнерадостно жълто и искрящо оранжево, които пък са идеалният избор за плочки за баня. Според статистиката над 80% от хората днес избират точно тези нюанси за своята баня.


Ярки цветове за супер актуална и екстравагантна баня

Вярно е, че розовото и лилавото може и да не са супер често избирани цветове за обзавеждане за баня, но те са най-любимите варианти на потребителите, търсещи яркото, запомнящото се. Ярките цветове може и да не преобладават в един интериор за баня, а да са само неин акцент в декора или в определени елементи като душ кабини, плочки за баня, шкафове и т.н.


Синьо....

Безспорно, този цвят силно се свързва с банята, защото носи послание за море...А водната среда е именно най-честата асоциация с едно класическо и стандартно обзавеждане за баня. В синьо може да бъде само отделен елемент от банята, но може и да се включат няколко нюанса към нея като небесно, турско и дори искрящо синьо. Не подценявайте и електриковите му варианти. Те също са доста добър избор за едно красиво обзавеждане за баня!