phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Модни тенденции в банята

Днес банята е стилно и дори атрактивно помещение, което създава комфорт и зарежда с енергия. Ако искате да сте в крак с модните тенденции, забравете скучните и еднообразни фаянсови плочки от миналия век. Разнообразието на плочки за баня е толкова голямо, че позволява да направите от банята наистина великолепно място. Разгледайте актуалните предложения при фаянса, модерните цветове и десени, форми и размери. Плочките от гранитогрес разширяват възможностите да проектирате банята, като едно уютно и модерно помещение, с нищо не отстъпващо  с всяко друго в дома ви. Те са изключително здрави, освен това са ефектни, с разнообразни текстури. Има плочки за всеки вкус, от огледално гладки, матови, релефни и артистични текстури. Можете да изберете, какъвто стил пожелаете – битов, ретро, модерен, класически, луксозен, античен, артистичен, аристократичен и всеки друг, който ви хрумне. Може да комбинирате различни размери плочки, с хармонични или контрастни цветове, това ще внесе динамика в банята, но все пак не прекалявайте. Използването на разнотипни плочки трябва да се прави умело и с мярка и да бъде по-скоро акцент в помещението. Разгледайте и предложенията за фризове. Те служат като разделител на плочки в два цвята или просто като акцент. Могат да се поставят хоризонтално или вертикално.


Възможностите за творчество са настина големи. Но ако изобилието на възможности вместо да ви дава криле, ви обърква...Тогава разгледайте предложенията на дизайнерите. Техният опит и усет комбинира хармонично елементите и цветовете и ви предоставя готов и стилни решения.


Освен плочки за баня в нея трябва да присъстват и други задължителни елементи. Санитарния фаянс също има много и различни варианти в  цветове, форми и материали. Да, и материали, защото мивката за баня вече не е само от фаянс. Тя може да бъде, каквато пожелаете – стъклена, метална, керамична и дори уникална. Дизайнерите предлагат ръчно рисувани мивки, за творческо настроение в банята. Над мивката ще ви е необходимо огледало, колкото и сънени и рошави да сте сутрин, с едно ефектно огледало настроението ще бъде освежаващо и още по-свежо след сутрешния душ. Дори и сутрин да не ви е до подобна процедура, все трябва да помислите за къта за къпане. Дали обичате да релаксирате във ваната или предпочитате ласките на душа. Каквото и да предпочитате, пак ще ви се наложи да гледате и избирате сред многообразието на душ кабини и вани.


За да завършите своята модерна баня, ще са ви необходими и комплект мебели или аксесоари за нея.