phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Модерни СПА джакузита за дома през 2024 г.

Стилните джакузита за дома са отличен избор за релаксация и лукс. СПА джакузи при съвременен модел, предлага множество хидромасажни дюзи, мощни помпи и нагреватели, което ги прави идеални както за външен, така и за вътрешен монтаж. Добрите домашни джакузита могат да бъдат с различни конфигурации на седящи и лежащи места, което гарантира персонализирано СПА изживяване.

Видове джакузита: акрилни и плувни

Акрилни джакузита

 • Проектирани за дълбок масаж с мощни струи

 • Изработени от недраскаем акрил "Lucite" с антибактериално покритие "Microban"

 • Оборудвани с контролен панел Balboa, ЛЕД осветление, озвучителна система и озонов генератор

 • Имат различни конфигурации за до седем човека

Плувни джакузита

 • Комбинация от джакузи и плувен басейн

 • Предлагат място за до 15 човека и регулиране на потока за плуване

 • Оборудвани с електронен панел Balboa, ЛЕД осветление и озвучителна система

 • Имат озонов генератор и дебело изолационно покривало

Ползи от домашно СПА джакузи

 1. Релаксация и стрес облекчение: Масажните дюзи предлагат различни видове масаж, които помагат за облекчаване на стреса и напрежението.

 2. Подобрено здраве: Редовното използване на джакузи подобрява кръвообращението, облекчава болките в мускулите и ставите.

 3. Социални събития: Джакузито е идеално за събиране с приятели и семейство, създавайки уютна и релаксираща атмосфера.

Инсталация и поддръжка

КЕРАНОВА предлага професионална доставка и монтаж на всички модели джакузита, както и гаранционно и извънгаранционно обслужване. Всички джакузита пристигат с изолационно покривало, което поддържа температурата на водата и предпазва от замърсяване.


Изборът на джакузи за дома е инвестиция в комфорт и здраве. В КЕРАНОВА можете да изберете висококачествени джакузита за дома, които съчетават модерни технологии и удобства за максимално удоволствие. Независимо дали търсите акрилно или плувно джакузи, нашите предложения ще задоволят вашите нужди и предпочитания.


Посетете нашите магазини в София: КЕРАНОВА магазини или изберете още сега нашия сайт и открийте перфектното джакузи онлайн за вашия дом сега от КЕРАНОВА!

Акрилни джакузита: съвременен комфорт и лукс

Предимства на акрилните джакузита

Акрилни джакузита са идеални за постоянно СПА изживяване у дома. Те са направени от висококачествен акрил "Lucite", който е устойчив на надрасквания и има антибактериално покритие "Microban". Тези джакузита предлагат различни конфигурации на седящи и лежащи места, което гарантира персонализиран масаж за всеки потребител. Моделите са оборудвани с контролен панел Balboa, ЛЕД осветление и озонов генератор, който намалява нуждата от химикали за поддръжка на водата.

Удобства и функции

 1. Контролен панел Balboa: Лесно регулиране на температурата, водата и джетовете.

 2. ЛЕД осветление и озвучителна система: Създаване на перфектно настроение по време на СПА сесиите.

 3. Озонов генератор: Убива бактериите и намалява нуждата от химикали.

 4. Фини филтри: Дълготрайна филтрация за чиста вода.

 5. Изолационно покривало: Поддържа температурата и предпазва водата от замърсяване.

Персонализирани масажи и комфорт

Акрилните джакузита предлагат разнообразие от масажи чрез регулируемите хидромасажни джетове. В зависимост от модела, може да се насладите на различни видове места като лежанки по формата на тялото, капитански столове и седалки тип пейка. Това гарантира уникално СПА изживяване за всеки човек.

Лесна поддръжка и монтаж

Всички акрилни джакузита от КЕРАНОВА се предлагат с доставка и професионален монтаж. Гаранционното и извънгаранционно обслужване осигуряват дълготрайна употреба и поддръжка на вашето СПА джакузи.


Акрилните джакузита са отличен избор за тези, които търсят висококачествено и дълготрайно СПА изживяване у дома. С множество функции и удобства, те предоставят комфорт и лукс за всяко домакинство.


Открийте идеалното акрилно джакузи за вашия дом с вашият партньор за домашно СПА изживяване - КЕРАНОВА още днес и се насладете на релаксация и комфорт всеки ден! 

Плувни джакузита: перфектна комбинация от фитнес и релакс

Предимства на плувните джакузита

Плувните джакузита, също наричани фитнес джакузита, предлагат уникална комбинация от хидромасаж и плувни зони. Те са идеални за тези, които искат да съчетаят тренировка с релаксация. С модели с дължина до 7 метра и мощни помпи, тези джакузита предоставят възможност за сериозна тренировка и интензивен масаж.

Удобства и функции

 1. Регулиране на потока: Контролирайте силата на водния поток за плуване.

 2. Контролен панел Balboa: Лесно управление на температурата, джетовете и осветлението.

 3. ЛЕД осветление и озвучителна система: Създават перфектна атмосфера за релакс и забавление.

 4. Озонов генератор: Намалява нуждата от химикали и поддържа водата чиста.

 5. Фини филтри: Осигуряват дълготрайна и ефективна филтрация на водата.

Персонализирано СПА изживяване

Плувните джакузита предлагат множество места за сядане и релакс, като някои модели позволяват до 15 човека да се насладят на СПА изживяването едновременно. Това ги прави идеални за семейни събирания и партита.

Лесна поддръжка и монтаж

Всички плувни джакузита, които можете да купите от КЕРАНОВА се предлагат с доставка и професионален монтаж. Гаранционното и извънгаранционно обслужване осигуряват дълготрайна употреба и безпроблемна поддръжка.

Плувните джакузита са перфектният избор за тези, които искат да съчетаят фитнес и релакс в едно. С множество функции и удобства, те предоставят комфорт и лукс за всяко домакинство.

Изберете плувно джакузи от КЕРАНОВА и се насладете на най-доброто от двата свята!

Премиум домашни джакузита: комфорт и релаксация

Премиум домашни джакузита предлагат перфектна комбинация от комфорт и модерни технологии. Те са оборудвани с множество хидромасажни дюзи и мощни помпи, които осигуряват различни видове масаж за всеки потребител. Благодарение на антибактериалното покритие и висококачествения акрил, джакузитата остават чисти и издръжливи за дълго време. Ако се чудите "Кое джакузи да купя за вкъщи?", то акрилните модели са отличен избор за постоянна релаксация и удоволствие.

Домашни СПА джакузита: удобства и функции

Домашните СПА джакузита от КЕРАНОВА предоставят не само лукс, но и множество функции, които подобряват вашето СПА изживяване. Контролният панел Balboa позволява лесно управление на температурата и хидромасажните дюзи, докато ЛЕД осветлението и озвучителната система създават идеална атмосфера за релакс. За тези, които питат "Как да инсталирам джакузи у дома?", нашите професионални услуги за монтаж и поддръжка осигуряват безпроблемно използване и дълготрайна експлоатация на вашето СПА.

Посещение във фирмените магазини КЕРАНОВА

За всички, които искат да видят качествените продукти на живо и да получат професионален съвет, ви каним да посетите нашите магазини в София. Вижте всички наши модели джакузита и СПА продукти на живо, обсъдете вашите нужди с нашите експерти и направете най-добрия избор за вашия дом.


Посетете нашите магазини в София: КЕРАНОВА магазини или поръчайте още сега от онлайн магазин - КЕРАНОВА

Споделете тази статия с вашите приятели и семейство, за да могат и те да се насладят на предимствата на качествените джакузита за дома и СПА решения!