phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Материал

Дърво ПВЦ

Механизъм

комбиниран отваряне /с панти/ чекмеджета

Размер

голям над 81 см. компактен до 60 см. среден 61 до 80 см.

Шкаф с мивка

Долна част мебел в комплект с мивка към нея или цели композиции шкаф с мивка за баня. Предлагаме широк асортимент от мебели за баня, които са Българско или Европейско производство, с различни механизми и функционалности.

Материал при шкафовете с мивка

Преобладаващия материал при шкафовете с мивка е ПВЦ. Неговите свойства го правят 100% издържлив на влага, мокрене и обливане с вода. Най-често шкафовете от този материал са изработени в България, което позволява тяхното модифициране от към дизайн, размери и цвят. Другият материал за шкафове за баня е МДФ, като той е най-разпространен при вносните мебели за баня. Това е материал подходящ за монтаж в баня, но при някои условия – банята трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с душ кабина или параван, който да спира директното обливане на шкафа; помещението трябва да бъде добре вентилирано за да не се задържа влага. Хубав, мощен, вентилатор за баня или в най-добрият случай прозорец.

Монтаж на шкаф с мивка

Шкафовете с мивка за баня могат да бъдат два вида – на крака /стоящи/ или за стенен монтаж /конзолни/, като се избират в зависимост от нуждите на клиента. Шкафовете с мивка на крака са по-традиционен стил, като те са най-лесни за монтаж и не са зависими от стената зад шкафа. Тези крака са разделени на два вида – предните са декоративни, а задните са регулируеми, за да оберат денивелацията в банята или тоалетната. Конзолните шкафове с мивка се монтират посредством окачвачи към стената, а мивката лежи върху шкафа. Тук вече трябва да се съобрази вида и устойчивостта на стената зад шкафа с мивка, както и да се знае къде минават тръби при дупченето за окачвачите.

Видове механизми

В зависимост от размери и дизайна на шкафа, различни разпределения са възможни. При по-малките шкафове с мивка за баня най-традиционният механизъм са вратите – те оставят най-голямо пространство вътре, а и позволяват по-лесно свързване на ВиК под мивката. Другият много разпространен механизъм са чекмеджетата, които са и най-търсене сред нашите клиенти. По-ниски като пространство, но разделени на две отделения. Във всички случаи горното чекмедже при шкаф с мивка за баня е с изрез за сифон, което намалява от пространството в него. При по-големи шкафове с мивка за баня, над 65-70 см, са възможни различни комбинации между врати и чекмеджета. Всички наши механизми са с функция плавно затваряне!