phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Материал

Дърво ПВЦ

Производители:

search

Шкаф колони за баня

Шкаф колоната за баня е един допълнителен мебел за баня с голяма вместимост в него

Приложим е в по-големи помещения, както и в монтаж на ниши, където друго изделие не е приложимо. Във всички случаи винаги може да се премине към поръчка на индивидуална шкаф колона за баня, направена точно по размерите на помещението.

Шкаф-колоните за баня могат да бъдат както от ПВЦ, така и от МДФ, като е хубаво да е от същият материал и дизайн, както на останалите елементи в банята или тоалетната.

Те са разделени в различни комбинации – 2 врати, 3 врати, 2 врати и едно чекмедже или друга, индивидуално произведена, конфигурация. В определени колони за баня може да бъде интегриран и кош за пране, стига размерите на шкаф колоната да го позволяват. Отварянето във всички модели може да се избира от клиента – ляво/дясно, а някои модели са огледални и се обръщат при самият им монтаж. Механизмите на всички колони за баня са с плавно затваряне.

В зависимост от монтажа колоните за баня могат да бъдат стоящи на крака или за стенен монтаж. Важно е да се вземе предвид вида на стената, когато колоната за баня е стенна, понеже в пълен вид тя става тежка. Стоящите колони за баня винаги имат, отзад, два регулируеми крака, които обират денивелацията в помещението.