phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Производители:

search

По поръчка

Мебели за баня по поръчка и проект на клиента

Все по-малките пространства в новото строителство, както и търсенето на максимално пространство в мокрите помещения, увеличават търсенето на мебели за баня по поръчка, които да бъдат произведени съобразно нуждите на клиента и пространството в тяхното помещение. Ние предлагаме целият процес на изработка на индивидуални мебели за баня от снемане на размери, през проектиране и производство, до доставка и монтаж за завършен продукт, което улеснява значително клиента.

Ние произвеждаме мебели за баня над 10 години и сме се специализирали в тази насока от към използвани материали, както и know-how което да помогне на нашите клиенти в избора им. Материалите с които работим са ПВЦ, МДФ, тик, технически камък и стъкло. Възможна е почти всякаква модификация от един или комбинация от тези материали в един модул за баня.

ПВЦ е материалът, който е най-търсен при мебелите за баня по поръчка, заради неговата устойчивост на вода. Много добре се комбинира с плот от технически камък или тиково дърво, тъй като ПВЦ-то не е много устойчиво на надраскване спрямо другите материали.

Цветът на мебелите за баня по поръчка се определя от клиентите ни, като предлагаме както боядисване, така и тониране на точен цвят по мостра. Вече предлагаме и дървесно покритие нанесено върху ПВЦ, което придава естествен вид на дърво и уют в интериора на банята или тоалетната.

Механизмите, които използваме при мебелите за баня по поръчка са от най-висок клас и всички те са с механизми с плавно затваряне. В зависимост от размерите и дизайна можем да предложим различни механизми, както и комбинации между тях, стига мястото да го позволява.