phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Материал

ПВЦ Технически камък

Производители:

search

Плотове за баня

Плот за баня с мивка е едно по-изчистено решение за баня или тоалетна, спрямо традиционните шкафове с мивка. При плота, оптично, има повече пространство в помещението, а и позволява нареждането на аксесоари за баня върху самият плот. При монтажа на плот за баня може да се постави един декоративен сифон за мивка под плота, който придава лукс в интериора на помещението. Плотовете за баня се монтират чрез Г-образни конзоли, които могат да бъдат с различни размери и боядисани в различни цветове.

Плотове от ПВЦ

Най-разпространеният материал при плотовете за баня, който е и най-бюджетното решение за баня или тоалетна. ПВЦ-то е 100% водоустойчив материал, подходящ за мокри помещения, който може да бъде бял или боядисан в РАЛ цвят, като вече предлагаме и дървесен ефект посредством HPL покритие нанесено върху материала. При този вид плот за баня мивката може да бъде върху плот /купа/ или за горно вграждане. Мивка за долно вграждане, под плот, не може да се монтира на плот от ПВЦ.

Плотове от МДФ

Масивни плотове за баня, най-често с дървесен фурнир, който придават един луксозен и натурален вид на помещението. При плотовете от МДФ повърхността може да бъде или в цвят /боя/ или да се избере дървесен фурнир. Естественият дървесен вид на мебелите за баня лесно се вписва в модерните „индустриални“ интериори.

Плотове от тиково дърво

Тиковото дърво е естествен материал, който както ПВЦ, е 100% устойчив на влага и вода. Материалът е изключително твърд, което го прави труден за изработка, но пък издържлив доста дълъг период от време. Цветът е натурален /жълто-кафеникава гама/, който сам потъмнява с времето, но може да бъде „байцван“ в различни цветове. Дебелината на този плот е фиксирана – 4 см. Желателно е този плот за баня да се обработва със специално масло против нацепване на материала.

Плотове от технически камък

Техническият камък е най-здравият материал при плотовете за баня. Предлагаме плотове за баня от технически камък в над 50 цвята в различни гами. Материалът е 100% устойчив на вода и попиване на различни течности. Също така при надраскване може да се полира отново, за да изглежда като чисто нов. Изработва се на точен размер, като материалът може да се обработва от към подлепки. Мивките тук могат да бъдат всякакъв вид – купа, горно вграждане или долно вграждане.

Плотове от стъкло

Не толкова разпространени плотове за баня но с модерен дизайн. Можем да направим плот от закалено стъкло в прозрачен, матиран или боядисан в цвят вид. Отделно можем да направим, по дизайн на клиента, отливка на плот от стъкло за баня, заедно със стъклена мивка в него, като мивката може да бъде с различен дизайн и размери.

Ако не сте сигурни в избора си за плот за баня, винаги може да се консултирате с нас за избора на най-доброто решение за Вашата баня или тоалетна.