phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Размер

голям над 81 см. компактен до 60 см. среден 61 до 80 см.

Огледала

Огледалото в банята или тоалетната играе голяма роля, а и създава обем в помещението

Хубавото, качествено огледало отразява точно без да изкривява образа. Можем да предложим различен вид огледала спрямо изискванията на клиента.

Единият вариант е изчистено огледало за баня. Този тип огледала нямат функции и се монтират на стената с лепене /използва се специален неутрален силикон/ или чрез планки на които се окачва. При използването на планки огледалото за баня може да се демонтира лесно, докато с лепене трябва да се счупи за да се подмени. При монтаж с планки за стена, между огледалото и стената има пространство в което може да мина кабел за ток и да се монтира ЛЕД осветително тяло на огледалото или на стената над него.Имаме готови огледала на фиксирани размери, като можем да направим и огледало по точен размер на клиента с фасет или само с полиран кант. Формата на огледалото за баня също може да варира спрямо нуждите на клиент и размерите в помещението. Срокът за изработка е сравнително кратък.

Предлагаме и огледала с вградено в тях ЛЕД осветление. Те са значително по-скъпи, но и по ефектни. При тези огледала за баня също може да се предложи изработка по размер на клиента. Включването на огледалото може да бъде с бутон или със сензор за движение /без допир/. Някои от тези огледала са с монтиран на тях сензор за пускане/спиране и дори с часовник и термометър. Дизайна на ЛЕД лентата, както и формата на огледалото могат да варират спрямо изискванията на клиента.

На всяко наше огледало за баня може да бъде монтирано и противозамъглително фолио, против запотяване на стъклото. Една много полезна екстра след ползване на душ или вана. С пускане на този подгрев, огледалото изпарява водата по него и е готово за ползване, без допълнително забърсване с ръка или кърпа.

Всички наши огледала за баня са изработени от подходящ за баня материал.