phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Размер

голям над 81 см. компактен до 60 см. среден 61 до 80 см.

Производители:

search

Горни шкафове

Във всяка баня или тоалетна трябва да има огледало над мивката

В различните дизайни различни конфигурации са възможни, спрямо размера и наличието на ток.

Горните шкафове за баня са едно добро решение, което комбинира огледало с шкаф. Този вид позволява прибирането на принадлежности в горният шкаф.

Повечето модели са с вградено осветление в тях, тъй като тук осветлението играе важна роля. Предлагаме и модели без осветление, ако няма изкарани изводи за ток зад горният шкаф или има хубаво таванно осветление над шкафа. Ако все пак клиента реши да постави осветление, предлагаме ЛЕД осветителни тела за монтаж върху горен шкаф за баня.

Материалът, както и цвета на горният шкаф трябва да бъдат съобразени с монтираният под тях шкаф с мивка, само мивка или плот с мивка, за да изглежда добре. В повечето случай предлагаме серии мебели за баня, които се състоят както от долна част с мивка, така и от горен огледален шкаф за баня.

Разпределението, както и дизайна могат да бъдат най-различни, от стандартен модел с една врата отляво/отдясно и полица под огледалото, до изчистен модел с цели огледални врати, при които всичко е скрито в горният огледален шкаф за баня.

Всички модели горни шкафове за баня, които предлагаме са Българско производство, което позволява тяхното модифициране от към размери, функционалност и цвят.