phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Малки тайни за много елегантна баня

Елегантният интериорен дизайн  е наистина много труден за постигане, но веднъж намерили ключът към него, ще можете да създавате невероятни шедьоври в своя дом – включително и в банята. Елегантната баня е мечта за всяка домакиня, всеки естет, който иска да релаксира във ваната, докато е заобиколен от приятна обстановка и който просто обича красивото, изтънченото и разкошното. Тук сме, за да ви дадем ценни съвети и важни насоки относно това как да накарате своята баня да изглежда по-елегантна от всякога и да се почувствате истински горди, че я притежавате и че имате честта да релаксирате тук. Ето ги нашите малки тайни за много елегантна баня:

1. Вкарайте малко златисто и червено

Всъщност, може и да е само един от тези тонове, но те сами по себе си носят послание за разкош и царствен начин на живот. Те обаче са позволени единствено и само ако останалите мебели за баня са в изчистени семпли и неутрални цветове. Така например, ако банята ви е зелена или синя, и прибавите акценти в златисто или червено ще постигнете не елегантен дизайн, а кич…


2. Доверете се на завесите

Завесите могат да са не само около ваната или специални за душ кабини, но и слизащи до пода от самия прозорец на банята. Завесите са идеален начин да разчупите интериора по невероятно класически и дори викториански стил, така че пробвайте – най-вероятно, ефектът ще ви изненада още от раз.


3. Един полилей за разкош никога не е излишен!

Това правило важи за всяка една стая, но ако вкарате огромен и блестящ полилей в банята, повярвайте ни, друго просто няма да ви е нужно, за да постигнете ефекта на елегантния интериорен дизайн. Старайте се да избягвате евтините материали и се спрете на кристал или поне масивно стъкло. Добавете по-приглушена светлина или ярко жълта за още по-силно впечатление.


4. Килим

Килимите идват от царско време, затова и те никога няма да бъдат отживелица. Поставете килима в близост до вашите мебели за баня, където по принцип, трябва да бъде намалено нивото на влагата, т.е. то изрядно да се следи. В този си вид вашата баня, честно казано, е вече достатъчно елегантна!