phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Лукс и комфорт в банята

Стилът и класата могат да присъстват и в банята. Не правете компромис с начина си на живот и я обзаведете качествено и модерно, защото това е дългосрочна инвестиция.

За постигането на лукс в банята са необходими най-добрите решения за всеки елемент в нея. Доверете се на престижни марки, производители на плочки за баня, мебели за баня, вани и душкабини. При съчетаването на елементите се водете от модните тенденции за интериора в банята, доверете се на дизайнерските решения или поне се консултирайте със специалист за успешно реализиране на собствените ви идеи. При монтирането им също изберете най-добрите майстори в областта, защото скъпите плочки и мебели няма да стоят перфектно, ако не са инсталирани качествено.


Всеки елемент в банята трябва да хармонира с останалите, да бъде избран с усет и поставен прецизно до най-малкия детайл.

За комфорт в банята, помислете за своето удобство. Какви процедури извършва в нея, всеки член от семейството? Какво ще ви кара да се чувствате приятно? Къде и как да са разположени мебелите и аксесоарите?

Едно от важните решения е вана или душ кабина. Ваната носи усещане за разкош. Да се потопиш и отпуснеш във вана е чудесно изживяване. Дори да не се ползва редовно, ако имате място и възможност нека я има във Вашата баня. При възможност е хубаво да има отделно и душ кабина, но ако не можете да си го позволите, помислете дали ще е удобно при всяко къпане да влизате във ваната. За да не се подхлъзвате след къпане, изберете релефни плочки гранитогрес. Уютната текстура на естествен камък или дърво ще възпрепятства хлъзгането по пода.


Лукс и гарантиран комфорт носят и специалните хидромасажни панели или хидромасажни вани - стопроцентов релакс и удоволствие.

Не на последно място е как най-лесно да бъде поддържана банята в перфектен вид. За да се запази достолепието на съвършената Ви баня, тя трябва да бъде в безупречен вид. Преграда трябва да има между мястото за къпане и останалата част от помещението. Това ще предпази стените на банята от петната, причинени от вода, варовик и козметични продукти. Предвидете гъба или друго приспособление за попиване на водата веднага след баня. С няколко движения ще си спестите много труд.

Ако нямате време да поддържате банята сами, потърсете помощ от фирма за почистване – периодична или редовна поддръжка.

Нека моментите в банята Ви разтоварват от напрежението и Ви вдъхновяват за нови успехи.