phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Кои са елементите на съвременната модерна баня?

Стилното обзавеждане за баня изисква не само средства и по-нестандартен вкус, но и щателно и внимателно следене на съвременни модни тенденции от областта на интериорния дизайн. Когато избираме мебели за баня, най-често посещаваме големи шоу руми, за да добием представа как точно изглежда модерната баня в точно този момент, кои са новите дизайнерски трендове, методи за подредба, декорации и актуални цветове. Вместо да го правите и сега обаче, ние ще ви спестим разходката до такъв шоу рум, като ви посочим директно и наготово главните и основните елементи на съвременната модерна баня:

 

1. Цветът...

Бялата баня е всичко друго, но и не модерна. Тя е твърде банална, обичайна и често срещана. Същото можем да кажем и за класическото жълто, както и за стандартните бежови мебели за баня, комбинирани със златист гранитогрес. Вие ще имате желаната и мечтана модерна баня само ако успеете да излезете от тези банални рамки на стандартното. Заложете на черното, наситено лилавото, бебешко розовото, а защо не и бледо резедаво!

 

2. Декор?

Дори банята се нуждае от декор! Не може една стая да изглежда актуално, ако в нея няма поне малко украса. Орнаментиката обаче трябва да е оригинална, за да бъде банята оригинална. Помислете за произведение на изкуството – без значение под каква форма е – както и за нестандартен предмет, който по принцип не може да присъства в тази стая или в дома изобщо. Така например, вашата скучна баня ще се превърне в невероятна стая, излязла сякаш от луксозен 5-звезден хотел с колело в средата, декоративна китара, кресло...

 

3. Пода

Подът е основен елемент в банята и не е редно да го подминавате, когато създавате за стаята нов, модерен и по-освежен от преди облик. Ако държите на лукса и разкоша, с лъскав гранитогрес можете да ги постигнете от раз! Но ако искате да създадете наистина ексцентрична обстановка – например, в стил селска провинциална баня, заложете на обикновена мозайка от плочки или дори на гладка подова повърхност.

 

С промяната на само тези три елемента в интериора на вашата баня, тя най-накрая ще бъде толкова красива, колкото винаги сте я искали! Успех!