phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Какви аксесоари и екстри се предлагат към всяко джакузи?

След покупката на джакузи може да откриете богато разнообразие от допълнителни аксесоари, за да се насладите максимално на неговото ползване. От стълби за по-лесен достъп до Вашето СПА, до модулни мебели проектирани за пространството около Вашето джакузи.

Тази статия би била полезна при избора да аксесоари към джакузито Ви.

 

Стълби за джакузи

Използват се за лесен достъп и излизане от СПА-то. Стълбите, които ще откриете при нас са произведени от ПВЦ, синтетичен ратан или неръждаема стомана. Имате избор между прави,  извити стълби или дори модели проектирани за монтаж на ъгъла на джакузито. Монтажът им е доста лесен и не са необходими специални инструменти – стандартните стълби нямат болтове или винтове и се монтират чрез кликване на модулите един в друг.

 

Ароматерапия за джакузи

За пълен релакс, нашите дифузери за ароматерапия използват въздуха от джетовете за да вкарат ароматизирани частици във въздуха около Вашето СПА. Това придава уникално атмосфера на ползване, като имате избор между специален подбор аромати. Повечето от нашите джакузита са оборудвани с контейнер за ароматни соли.

Просто поставете избраният вид соли в обозначеното за това отделение. То е директно свързано с въздуха във всеки един джет, за да може да се инжектира през тях във водата.

 

Покривала за джакузи

За по-добра изолация на Вашето СПА, по-добра хигиена и сигурност, както и защита от метеорологични условия, ще е необходимо покривало. При нас ще откриете висококачествени, дебели покривала, които са проектирани за температури до -30 градуса по целзций.

Всички наши акрилни и плувни СПА са оборудвани с покривало, което е включено в цената. Също така предлагаме и разнообразие от покривала с различни размери, които могат да се поставят върху повечето модели джакузита, предлагани на пазара.

 

Повдигачи за СПА покривало

Твърдите, термо покривала поддържат джакузито топло, както и го защитават от метеорологични условия, но от друга страна могат да бъдат тежки и трудни за поставяне и премахване. Повдигачът предоставя лесно премахване и поставяне на покривалото, което може да стане и с една ръка.

Механизмът за повдигане помага и за намаляване на износването но СПА покривалото, чрез внимателно и правилно движение. Това означава и по-дълъг живот на СПА покривалото.

 

Филтри за джакузи и почистващи химикали

Нашите комплекти филтри и препарати за почистване и дезинфекцияна водата са необходима покупка, заедно с всяко джакузи, за да сте сигурни че водата ще е без замърсявания и бактерии. Филтрите се почистват на няколко седмици и се подменят с нови на всеки 12 месеца. Разбира се тези интервали зависят и от това колко интензивно се използва джакузито.

Уверете се че дозирате правилно химикалите във водата, понеже това не само ще санира водата, но също така и ще подпомогне контрола на pH, твърдостта на калция и ще държи водата бистра. Ние ви съветваме да започнете с комплект за поддръжка на водата, който е достатъчен за начално и периодично третиране.