phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Брой места

2 места 3 места 4 места 5 места 6 места 7 места 8 места 9 места

Производители:

search

SPA

Дворни джакузита, които могат да се инсталират както навън, така и вътре

Всички модели са оборудвани с голям брой хидромасажни дюзи, които пък се захранват от мощни помпи. Разликата в джакузито и хидромасажната вана, от към функции, са повечето дюзи, по-мощните помпи и нагреватели и различните видове места.

Предлагаме джакузита с различен брой седящи и лежащи места, в зависимост от размерите и предпочитанията на клиентите ни. При джакузитата идеята е всяко място в него да предлага различен вид масаж на различни зони.

Ние сме представител на Холандската марка джакузита Passion SPA, който са с модерен дизайн и високо качество. Фирмата има два завода – един в Холандия и един в Америка. Срокът им за доставка е кратък, като предлагаме към тях монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Джакузитата пристигат с покривало, което ги прави подходящи за външен монтаж а и предпазва водата от замърсяване, както и поддържа температурата по-дълго време. За места със значително по-ниски температури, се предлагат и „Скандинавски“ термо покривала.


Двата вида джакузита, които ще намерите при нас са акрилни и плувни джакузита. Всеки един вид пристига с различно оборудване, както и функции. Прочитайки тази информация ще може да прецените най-доброто решение според нуждите Ви.


Акрилни джакузита

Ако търсите постоянно СПА преживяване за дома си се нуждаете от акрилно СПА. Тези вани са проектирани изцяло за хидротерапия, предоставяща дълбок масаж чрез мощна струя постигната от джетове. Коритото на този вид джакузита е направено от акрил тип „Lucite“. Това е твърд, недраскаем материал, който позволява повърхността да остане чиста по-дълго време. Съдържанието на „Microban“ предпазва от развитието на бактерии върху повърхността.

 

Акрилните джакузита, които ще намерите при нас:

                Предлагат различни седящи и лежащи конфигурации с вместимост до седем места

                Са оборудвани с контролен панел Balboa – това позволява лесно регулиране на температурата, водата, джетовете, както и на осветлението.

                Са оборудвани с висок клас ЛЕД осветление и озвучителна система. Някой модели предлагат и ЛЕД водопаден ефект.

                Имат озонов генератор – това убива бактериите и намалява нуждата от химикали за поддръжка на водата.

                Филтрират водата с комплект фини филтри с дълъг живот.

                Пристигат с дебело изолационно покривало

                Се предлагат с доставка, професионален монтаж и инструкции

                Пристигат с гаранция, както предлагаме и извън гаранционно обслужване за всички наши клиенти.Плувни /фитнес/ джакузита

Вани с хидромасажни места и обособени плувни зони. Нашата гама от плувни СПА представлява хибрид между джакузи и плувен басейн. Те Ви предлагат възможност да се упражнявате, както и да релаксирате. А също поради факта, че водата в тях се поддържа както в акрилните джакузита, това означава че може да им се наслаждавате и да плувате в тях 365 дни в годината.

С модели с дължина до 7 метра, оборудвани с пет мощни помпи с 5 к.с., плувните джакузита предлагат както сериозна тренировка, така и сериозен масаж.

 

Нашите плувни СПА:

Предлагат място за до 15 човека, но все пак само 1 човек може да плува едновременно.

Предлагат регулиране на потока, срещу който плувате

Са оборудвани с електронен панел Balboa за регулиране на температурата, джетовете, циклите на филтриране на водата, както и осветлението.

                Са оборудвани с висок клас ЛЕД осветление и озвучителна система. Някой модели предлагат и ЛЕД водопаден ефект.

                Имат озонов генератор – това убива бактериите и намалява нуждата от химикали за подръжка на водата.

                Филтрират водата с комплект фини филтри с дълъг живот.

                Пристигат с дебело изолационно покривало

                Се предлагат с доставка, професионален монтаж и инструкции

                Пристигат с гаранция, както предлагаме и извън гаранционно обслужване за всички наши клиенти.

 

Моделите се предлагат с различни оборудвания, които ще направят Вашето СПА преживяване максимално приятно. Ще изброим основните екстри и ще обясним какво означават те. Екстрите варират в зависимост от вида и модела, за това се уверете че сте прочели описанието на Вашето СПА.


Хидромасажни джетове

Различните като дизайн джакузита пристигат с различен брой джетове, а повечето джетове означават по-добър масаж. Всеки хидромасажен джет е регулируем, за да имате пълен контрол върху налягането. Може да ги включвате или спирате, както и да ги увеличавате или намалявате по Ваше предпочитание. Нашите джетове могат лесно да се управляват за изкарване на въздух и вода в различни комбинации, за да създадете различен по ефект масаж. Без значение дали предпочитате ободряващ масаж за сутрешно накисване или интензивен и силен масаж след спортуване, зависи изцяло от Вас.

Персонализирайте Вашият масаж само чрез местене на струята на джетовете покрай Вас. Всеки един джет може да се върти и насочва под вода чрез пластмасова, грапава част около тях.


Места – седящи и лежащи

В зависимост от модела и размера на СПА-то, може да очаквате комбинация от различни седящи и лежащи места като:

                Лежанки по формата на тялото, които позволяват да се излегнете и наистина да релаксирате.

                Капитанският стол – дълбока седялка, която ви посиционира почти изцяло под вода.

                Седалки тип пейка при които няколко човека сядат заедно.

                Левитиращи седалки, които Ви подвигат над повърхността.

Всеки вид от местата е с различни по вид и размери джетове, за да получите различен вид масаж на всяко отделно място. Ако търсите масаж на цялото тяло, просто се придвижете до друго място в джакузито. Ние препоръчваме модел за 5 или 6 човека, за най-пълноценно ползване.


Осветление

Създайте си перфектно настроение по време на нощното ползване на СПА, с нашето променящо се ЛЕД осветление. Периферното осветление около нивото на водата е впечатляваща екстра когато се стъмни, особено ако джакузито е с цветен акрил. Не само водата си сменя цвета, но и коритото на ваната ще рефлектира цветовете, създавайки визуално приключение.

 
Озвучителна система

Независимо дали искате да създадете парти атмосфера или просто искате да слушате любимите си песни по време на масаж, озвучителната система ще Ви покаже разликата.

Нашите аудио системи са оборудвани колони, които са устойчиви на вода и не стърчат над нивото на джакузито, което позволява лесно поставяне на покривалото. Съвместими са с всеки смарт телефон, за да имате пълен контрол над това което слушате.

 

Филтри и системи за пречистване на водата

Филтър от „Microban“ със сребърни йони убива бактериите и предлага анти микробно покритие, за да сте сигурни че водата ще остане пречистена за по-дълъг период от време. Цялото количество вода във Вашето СПА минава през филтъра, което означава че всяка бактерия е убита при контакт с филтъра. Това от друга страна намалява нуждата от химикали за поддръжка на водата.

Нашата филтрационна система предоставя превъзходно почистване и намалява всякакви проблеми с дебита на вода, които могат да се получат при задръстен филтър. Системата за озониране на водата дезинфектира и убива бактериите периодично.