phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Вид

без парогенератор с парогенератор

Производители:

search

Хидромасажни душ кабини

Мултифункционални, затворени душ кабини с корито, гръб и таван

Единственото, което е необходимо към тях е захранване и канал.

В зависимост от модела хидромасажните и парни душ кабини са оборудвани с различни функции и екстри. Някои от най-разпространените екстри при хидромасажните душ кабини са парогенератор, ЛЕД таванно осветление, вентилатор, хидромасажни дюзи, термостатичен смесител, седалка, дигитално управление и огледало.

При хидромасажните душ кабини захранващият кабел не е с определени изисквания, тъй като той захранва единствено осветление и вентилатор, докато при парните душ кабини с парогенератор, изискванията са по-специфични. Към всяка наша хидромасажна душ кабина можем да предоставим монтажна схема за захранването, както и вида и дебелината на захранващият кабел. Те се монтират на готова баня след поставени на нея плочки на пода и стените, за това е препоръчително модела да е избран преди това и изводите да са изведени за конкретен модел хидромасажна душ кабина. Гърбът при всички модели е от акрил или непрозрачно, цветно стъкло с цел да не се виждат меки връзки и кабели зад тях, като в зависимост от модела те са изработени в различни цветови гами.

При по-големите хидромасажни кабини се предлагат и душ боксове с вана към тях

Тук получавате 2в1 – парна душ кабина + хидромасажна вана. Спрямо ваните формата можа да е правоъгълна или ъглова.

Поддушовите корита, както и ваните на хидромасажните и парни душ кабини са с регулируеми крака, които позволяват монтаж върху под с вече направени наклони.

Предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички хидромасажни и парни душ кабини, както и поддържаме резервни части на склад, за да реагираме максимално бързо при евентуален възникнал дефект.