phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Дължина

101 - 119 см. 120 - 129 см. 130 - 139 см. 140 - 149 см. 150 - 159 см. 160 - 169 см. 170 - 179 см. до 100 см. над 180 см.

Механизъм

отваряне /с панти/ плъзгане сгъване /хармоника/ статичен /без механизъм/

Стъкло

матирано прозрачно частичен мат

Производители:

search

Душ паравани

Душ паравани от КЕРАНОВА - Стил и функционалност за вашата баня

Душ паравани за всяка баня

Душ паравани за баня от онлайн магазин за бани  КЕРАНОВА или от  физическите магазини КЕРАНОВА в София, са предназначени да преграждат душ пространството във вашата баня, като ограничават водата само в душ зоната. Независимо дали търсите душ параван за монтиране на статична стъклена преграда или параван от стена до стена, ние имаме перфектното решение за вас.

Разнообразие от модели и размери

Разгледайте нашите стъклени паравани за баня, предлагани от различни производители и в различни размери. Ние можем да предложим душ параван за всяка баня, стига да имате място за него. Ако не намерите готово изделие, можем да изработим индивидуален параван от стъкло, специално за вашата баня. Можете да изберете между над 20 вида механизми и различни варианти на стъкло за душ параваните.

Висококачествени материали и покрития

Важно е и опцията за полагане на Анти Калк покритие на стъклото, за по-лесна поддръжка. Покритието е висок клас немски продукт с TUV сертификат и дълга гаранция при правилна поддръжка. Механизмите, които предлагаме, са с висока издръжливост, което ви гарантира спокойно ползване за дълъг период от време.

Видове душ паравани

Душ паравани с панти

Моделите душ паравани с панти са най-разпространеният вид душ параван за баня, с изчистен дизайн, придаващ лукс в банята. Те могат да бъдат както с отваряеми врати, така и със сгъваеми навътре или навън врати или плъзгащи се душ паравани. При този вид душ паравани стъклото е с дебелина над 6 мм.

Душ паравани с плъзгане

Тези душ паравани са приложими във всеки тип баня. Спестяват място при отваряне, за разлика от душ параваните с панти. Могат да бъдат с цял алуминиев профил или единствено с горен или долен водач.

Статични душ паравани

За по-малки или по-изчистени бани, статични душ паравани са отличен избор. Те се монтират свободни и нямат механизми. Издръжливи във времето, тези паравани могат да бъдат изработени от прозрачни, цветни или матирани стъкла. Според размера фиксираните душ паравани са укрепени с различни държачи.

Цени и промоции

Цената на душ параван в онлайн магазин за бани КЕРАНОВА и във физическите магазини КЕРАНОВА в София са съобразени с качеството, което предлагаме. Постоянно предлагаме различни атрактивни промоции на душ паравани за баня. Винаги сме на разположение за консултация относно душ параваните, които предлагаме. Също така, в нашите магазини може да получите и цена за доставка и монтаж на закупени от нас душ паравани за баня.

Персонализирани решения и удобства

Индивидуални душ паравани по поръчка

В КЕРАНОВА предлагаме и луксозни душ паравани и индивидуални решения за душ паравани. Ако не намерите готов продукт, ние можем да изработим персонализиран параван от стъкло, който да отговаря на вашите специфични изисквания. Можете да избирате между над 20 вида механизми и различни варианти на стъкло. Важно е също така да се има предвид опцията за полагане на Анти Калк покритие, което улеснява поддръжката на стъклото и осигурява дълготрайна чистота. Тези персонализирани решения са идеални за всяка баня, без значение от размерите и дизайна.

Анти Калк покритие и лесна поддръжка

Анти Калк покритието на стъклото е немски продукт с TUV сертификат и дълга гаранция, което осигурява лесна поддръжка и дълготрайност. Това покритие предотвратява натрупването на водни отлагания и улеснява почистването на стъклото. Ключови думи като "лесна поддръжка", "дълготрайна чистота" и "Анти Калк покритие" са важни за клиентите, които търсят практични и ефективни решения за банята си.

Монтаж и консултация

В КЕРАНОВА ние предлагаме пълно обслужване, включително доставка и професионален монтаж на закупен от нас душ параван. Нашите експерти са винаги на разположение за консултация относно най-добрите решения за вашата баня. Можете да се възползвате от нашата помощ, за да изберете най-подходящия душ параван, който да отговаря на вашите нужди и предпочитания. Гласови търсения като "къде има монтаж на душ параван" и "най-добрите душ паравани с монтаж", “фирми за монтаж на душ паравани” са чести и ние сме тук, за да отговорим на тях.

Съвместимост с други продукти от КЕРАНОВА

Нашите душ паравани се съчетават отлично с други продукти от КЕРАНОВА, като  душ кабини, душ корита и прагове, хидромасажни душ кабини, вании сауни. Това ви позволява да създадете хармоничен и функционален интериор в банята си, който отговаря на всички ваши нужди.

Промоции и специални оферти

В онлайн магазин за бани КЕРАНОВА и във физическите магазини КЕРАНОВА в София предлагаме редовни промоции и специални оферти на душ паравани на ниска  цена. Нашите атрактивни промоции ви позволяват да получите висококачествени душ паравани на достъпни цени. Не пропускайте възможността да обновите вашата баня с нашите качествени и стилни душ паравани.

Възползвайте се от най-добрите оферти

Проверете нашите текущи промоции и се възползвайте от добрите оферти за душ параван цени от магазин за бани КЕРАНОВА. С нашите конкурентни цени и висококачествени продукти, ние сме вашият надежден партньор за обзавеждането на банята. Гласови търсения като "най-добрите промоции на душ паравани" и "достъпни цени за душ паравани" често водят клиентите до нас и ние сме готови да ви предложим най-добрите решения.


Душ паравани от магазин за обзавеждане за бани  КЕРАНОВА, са перфектното допълнение за всяка баня. С богат избор от модели и размери, персонализирани решения, висококачествени материали и редовни промоции, ние ви предлагаме всичко необходимо за създаване на функционална и стилна баня. Свържете се с нас за консултация и се възползвайте от нашите професионални услуги за монтаж на душ паравани.