phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Дължина

101 - 119 см. 120 - 129 см. 130 - 139 см. 140 - 149 см. 150 - 159 см. 160 - 169 см. 170 - 179 см. до 100 см. над 180 см.

Механизъм

отваряне /с панти/ плъзгане сгъване /хармоника/ статичен /без механизъм/

Стъкло

матирано прозрачно частичен мат

Производители:

search

Душ паравани

Душ параваните за баня, предлагани в Керанова, са предназначени за преграждане да душ пространство в баня от стена до стена или за монтиране на статична стъклена преграда, която има за функция да ограничава водата в душ зоната.

Разгледайте нашите стъклени паравани за баня. Имаме голям избор от различни производители и размери.

Можем да предложим душ параван за всяка баня, стига да имате място за него. Ако нямаме готово изделия, можем да направим индивидуален параван от стъкло, специално за Вашата баня. Там  ще може сами да изберете между над 20 вида механизми и различни варианти на стъкло за душ параваните. Важна е и опцията за полагане на Анти Калк покритие на стъклото, за по-лесна подръжка. Покритието е висок клас Немски продукт с TUV сертификат и дълга гаранция при правилна подръжка.

Механизмите, които предлагаме са с висока издържливост, което Ви гарантира спокойно ползване за дълъг период от време. Те могат да бъдат:

Душ паравани с панти

- най-разпространеният вид душ паравани, с най-изчистен дизайн, придаващ лукс в банята. Могат да бъдат както с отваряеми врати, така и със сгъваеми навътре или на вън врати. При този вид душ паравани стъклото е с дебелина над  6 мм.

Душ паравани с плъзгане

- приложими във всеки тип баня. Спестяват място при отваряне, за разлика от душ параваните с панти. Могат да бъдат с цял алуминиев профил или единствено с горен или долен водач.

Статични душ паравани

- за по-малки или по-изчистени бани. Монтират се свободни и нямат механизми. Издържливи душ паравани във времето, като могат да бъдат изработени от прозрачни, цветни или матирани стъкла. Според размера фиксираните душ паравани са укрепени с различни държачи.

Цените са съобразени с качеството което Ви предлагаме. Като постоянно предлагаме различни атрактивни промоции на душ паравани за баня.

Винаги сме на разположение за консултация относно душ параваните, който предлагаме. Също така в нашите магазини може да получите и цена за доставка и монтаж на закупени от нас душ паравани за баня