phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Материал

Акрил Полимермрамор Порцелан

Производители:

search

Душ корита и прагове

Не всички модели душ кабини и поддушови корита предлагат монтаж директно върху пода

В тези случаи е необходимо поставянето на праг или корито в банята. Предлагаме прагове и корита с различни форми и от различни материали, в зависимост от Вашите изисквания.

Поддушовите прагове, които предлагаме са изработени от полимермрамор или от технически камък. Полимерните прагове за баня са готови, в различни форми спрямо душ паравана или душ кабината. Те позволяват рязане и пилене до точен размер, което ги прави съвместими във всяко едно помещение. Полимерът позволява боядисване в цвят, което прави праговете от тази материал комбиниращи се с всеки цвят плочки за баня. Праговете от технически камък са по-скъпи от полимерните, но и визията им е по-луксозна. Един масивен, вечен материал, който може да бъде в над 50 цвята и да се комбинира със същият модел плот за баня. Поддушовите прагове от технически камък се изработват единствено по поръчка!

Поддушовите корита за баня са по-малко търсени, но пък предлагането от към дизайн и материали не е никак ограничено

Предлагаме душ корита за баня от акрил, SMC полимер, технически камък порцелан. Акрилните душ корита са най-разпространени, заради ниската им цена, лекота и улеснения за монтаж – поставят се на готов под, нивелират се и се силиконират към стената. Въпреки това те са с най-кратък живот. SMC полимерът е сравнително нов материал, който на вид е като акрил, но със здравината на техническия камък. Тези корита могат да бъдат както ниски /за вграждане/, така и монтирани с крака и панели – за готов под. Техническият камък е много здрав, но труден за монтаж и скъп материал за поддушови корита за баня, но пък веднъж поставен, той става вечен. Порцелановите корита за баня са най.малко, поради ниското ниво на търсене при тях. Те задължително се вкопават и дори лепят към плочките за баня, което прави демонтажа им невъзможен без да се отстранят и няколко плочки. Те са снежно бели, в същият цвят като мивката и тоалетната в банята, на са тежки и сложни за инсталиране.

Преди покупка на поддушово корито или праг за Вашата баня е желателно да се консултирате с нас относно най-подходящият материал и форма.


Our Sponsored : Mentos4d