phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Вид

обикновени свободностоящи хидромасажни

Форми

асиметрични овални правоъгълни симетрични

Производители:

search

Вани

Разнообразие на различни модели вани

В зависимост от пространството на клиента можем да предложим вани с най-различни форми и размери, от малки вани 120х70, до голяма двуместна вана с размери 120х180 см. Формите на ваните могат да бъдат асиметрични, квадратни, овални, правоъгълни или симетрични. Ваните са в снежно бял цвят изработени от акрил или полимерен материал. Всички вани, с изключение на свободно стоящите вани, са окомплектовани с панели. Възможно е и окомплектоването с различни хидро и аеро масажни вани.

Стандартните акрилни вани са с най-кратък срок за доставка

Това са готови вани, окомплектовани с крака, сифон и в зависимост от мястото – панели. Те се монтират лесно върху готов под, чрез нивелиращи се крака.

Свободно стоящите вани са изработени от подсилен акрил или полимерен материал, който е по здрав от стандартния акрил използван при ваните. Те могат да се монтират свободно, без да е необходима стена на която да се облегнат. Също така свободно стоящите вани се предлагат и с декоративни /метални или дървени/ крака, които да се вържат с интериора.

Хидромасажните вани са акрилни вани към които се добавят различни хидро и аеромасажни системи, както и осветление и нагреватели за водата. В зависимост от формата на ваната се монтират различни по брой и разположение хидромасажни дюзи на стените и аеромасажни дюзи на пода на ваната. Контролното управление е разположено на борда на ваната като от него се управляват пускане/спиране на системата, регулиране на дебита, както и осветлението и нагревателя, ако има такива. Системите, които предлагаме са Европейско производство с много ниско ниво на шум дори и при максимални обороти.

Към почти всички наши вани могат да се добавят и аксесоари за вана като възглавници в различни цветове, дръжки и поставки за вана.