phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Искам перално помещение в банята, възможно ли е?

Някои хора просто обичат да постигат нещо и когато си наумят една идея, не спират и не спират да умуват върху нея, докато не я реализират. Нещо такова може да ви се случи, ако един ден се приберете от работа и видите своята жена, заинатила се, че иска перално в банята  и няма да спре да ви говори за това, докато не го постигнете. Може ли това да се случи обаче, след като банята ви е толкова малка като квадратура, а в и момента буквално се пръска по шефовете от какво ли не? Всъщност, може! И днес ще разберете няколко тайни трика, които ще ви помогнат да постигнете тази цел на жена ви, та да ви е мирна главата…


1. Забравете за душ кабини

С душ кабини и малка баня няма как да имате перално, но ако предложите на жена си компромисния вариант да й купите, вместо това, модерен душ с дигитален таймер и светлини, тя ще се зарадва и бързо ще забрави за своята друга фикс идея,  а именно за съвременните душ кабини, които видите ли, всички съседи вече имат.


2. Премахнете излишните мебели за баня и дръжте вещите си на друго място

Това може да бъде и килерът, и дори спалнята. При всички положения обаче трябва да обясните на своята жена, че този огромен шкаф, който седи празен от 3 години така или иначе няма място сред интериора в банята. А и сега, когато мислите за перално, нуждата от него съвсем се изпарява. По всяка вероятност и тук ще спечелите една точка и ще се съгласят с вас.


3. Проверете дали банята ви е в изправност

Всеки нов проект е добре да се започва на чисто. Следователно, ако нещо в канализацията или по тръбите в банята не е ок, сега е моментът да го приведете в изправна позиция. Огледайте и за дребни детайли – не е ли време да смените сегашния гранитогрес с нов и ок ли са всички плочки за баня или има няколко счупени, които вече от години ви избождат очите в центъра на стаята. Оправете и тях и се залавяйте за работа!