phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Индустриален интериор за баня – хит в съвременното домашно обзавеждане

Съвременният интериор за баня е разнообразен. Пристига в различни стилове, създава различни впечатления, пасва на различен тип лайфстайл според човека и домакинството. Трябва да признаем обаче, че актуалното при едно обзавеждане за баня, определено, е погледът назад във времето, пресъздаване на дизайни, които преди са били красиви и впечатляващи. По-особен е случаят с индустриалния стил баня. Той е модерен и смел, дързък и предизвикателен, а освен това идеално пасва на модерния човек или семейство. Между другото, индустриалният интериор за баня е истински хит в съвременното домашно обзавеждане, наред с класическия азиатски и помпозния викториански. Ако идеята за такъв тип обзавеждане за баня ви допада, а и така или иначе ви предстои покупка на мебели за баня, вижте как да изградите индустриален интериор лесно и бързо:

 

1. Душ кабини – да, да и пак да!

Определено, индустриалните бани предпочитат душ кабината пред ваната или огромното празно пространство за къпане около голия душ. Душ кабините са като взети от бъдещето, те са много функционални, леко футуристични и невероятни атрактивни със семплите си, но и оригинални структури и размери.

 

2. Санитарна чистота

Освен че индустриалната, както и всяка друга баня, трябва да се почиства редовно, в повечето случаи тя е и снежно бяла, като баня от институция, като психо трилър в лудница. Естествено, с модерни мебели за баня или лъскав гранитогрес за пода ще избегнете ефекта на леко стряскащата санитарна обстановка и ще направите стаята наистина модерна и впечатляващо красива!

 

3. Окачен таван

А понякога от него висят непонятни неща, в повечето случаи декори. Грубият вариант на индустриалното обзавеждане за баня не търпи много елегантни мебели за баня, а леко прилича на склад за лични вещи, обвит в мантията на студентския и дори ергенския живот в големия и модерен град.

 

4. Черна украса

Рядко можем да си представим интериор с акценти в черно и орнаменти в абаносово, но индустриалната баня е именно това – съчетание от неутрален цвят за пода и мебелите с изпъкващи на фона черни декори. Те са фантастични и артистични, традиционни и дори ръчно изработени!