phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Инвестиране в градинско джакузи

Покупката на дворно джакузи е страхотна инвестиция, ако закупите качествено, добре сглобено СПА, което може да служи вярно в продължение на много години. Разбира се и ако се поддържа добре.

Сравнено с басейн, джакузито е по-добър избор, в случай на преместване на къщата или жилището. Просто може да вземете дворното джакузи с Вас. Може да изберете да похарчите над 20 000 лв за последно поколение СПА с всички възможни екстри,  но в сравнение с басейн за 20 000 лв, Вие може да вземете инвестицията със себе си.Цените на градинските джакузита спаднаха значително през последните години, поради употребата на акрилни материали, които се използват в сравнение с GRP /фибро подсилена пластмаса/. Това означава, че коритото на Вашето СПА може да се изработи за няколко часа, а не няколко дни, което води до спад в цените на пазара.

Дори и малко дворно джакузи може да струва над 8 000 лв, което е сума която трябва да инвестирате разумно. Трябва да направите правилно проучване преди инвестиране в СПА.

Трябва да проверите от колко време производителя оперира в тази сфера. На какви производители са компонентите – помпи, нагревател, управление. Колко дълга е гаранцията, както и дали се предлага гаранционно и извънгаранционно обслужване и поддръжка.

Последния фактор е изключително важен преди покупка. Може да сте инвестирали огромна сума пари, но ако производителя прекрати дейността си и не може да намерите части, цялата тази инвестиция може да се окаже напразна.

Разгледайте няколко модела градински джакузита, докато намерите модел във Вашия бюджет, оборудван с необходимите Ви екстри и с компоненти на доказани производители, като например Balboa, Kohler и т.н.

Направете правилното проучване, за да получите максимално удовлетворение от Вашата инвестиция.