phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Идеи за баня, които да ви помогнат да продадете имота си

Стойността на един апартамент – било то апартамент, студио или цяла къща – се формира от много фактори, a не само от площта, разположението, локацията и т.н. Всъщност, готовите интериорни решения в едно жилище могат значително да увеличат цената му. За съжаление обаче хората са склонни най-често да инвестират само в реновирането на основните помещения, т.е. спалнята, кухнята и евентуално трапезарията, като забравят за банята. А това е грешен подход, имайки на предвид факта, че когато един потенциален наемател или бъдещ собственик на къща или апартамент влезе на оглед, той задължително оглежда банята и очаква от нея да бъде не просто приемлива, а наистина перфектна. В тази връзка, ако в момента вие изпитвате затруднения да продадете жилището си, или ако искате да завишите продажната му цена, следващите съвети ще ви бъдат особено полезни. Вижте как да увеличите стойността на своя имот с няколко промени в банята:

1. Заложете на луксозните плочки за баня

Първото нещо, което хората поглеждат и виждат несъзнателно в една баня, са нейните плочки. Ако те са стари, счупени или прекалено скучни, впечатление няма да направите, а напротив – жилището ви моментално ще влезе в категория посредствено. Затова и се опитайте да освежите помещението с оригинални и скъпи плочки за баня. Така, дори можете да си спестите последващи промени, ако тази е достатъчно атрактивна. 


2. Купете модерни мебели за баня

Мебели за баня има всякакви, но ако вашите са прекалено стандартни и класически, отново ще ударите на греда – т.е. няма да впечатлите потенциалния си клиент с нищо. Под модерни мебели за баня разбираме модули, които спестяват място, оригинални форми и дори ако искате нестандартни материали – например мебели за баня от масивно дърво създават усещане за уют и лукс. 


3. Не забравяйте за декорацията 

Елиминирайте всякакви глупави саксиени цветя, статуекти и аксесоари за баня. Те не създават никак добро, камо ли пък луксозно впечатление по време на оглед. Обратно – масивно огледало на тавана, интересно произведение на изкуството и дори необичайна завеса от бамбук до душ кабината биха могли да изиграят решаваща роля във вашата предстояща сделка по повод обявения ви за продажба или наем имот.