phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

За нас

Кои сме ние?

КЕРАНОВА е бранд с над 17 годишен опит в продажбата на фаянс, гранитогрес, душ кабини, мебели за баня, смесители за баня и кухня и цялостно обзавеждане за баня. Фирмата предлага продукти на доказали се в бранша производители от Европа и Азия, защото при нас качеството е на първо място.Ние държим на качеството и винаги предлагаме на своите клиенти изпитани продукти, също така постоянно се стремим да актуализираме предлаганите от нас продукти, като следим тенденциите от най-големите изложения за обзавеждане и интериор в Испания, Италия и Полша.

При нас клиентите могат да намерят различни и интересни продукти на цени съобразени с Българския пазар.

Поддържаме големи количества от налични продукти, а за останалите предлагаме кратки срокове за доставка.

Фирмата разполага с три магазина на територията на гр. София, като имаме намерение да се развиваме в други градове на България, за да сме възможно най-близо до нашите клиенти.

За всякакви въпроси свързани с наши продукти, както и консултация, нашите консултанти ще Ви дадат компетентен отговор и насока.


Една част от причините да изберете Керанова при обзавеждане на нова баня или ремонт на съществуваща баня:

1. Съществуват „търговци“ на продукти за баня, както и „специализирани магазини за обзавеждане за баня“, каквито са нашите магазини! При нас получавате професионален съвет и индивидуален проект за баня, изготвен е професионалисти.

2. Ние сме на пазара над 17 години, като зад гърба си имаме хиляди доволни клиенти.

3. На място или по телефона може да получите безплатна консултация или съвет, ако се колебаете между няколко продукти. Бъдете сигурни, че ще Ви бъде предложен най-подходящия за Вас продукт, съобразен с Вашите нужди.

4. При покупка над 500 лв доставката е от нас, а при по-малка сума ще намерим най-икономичната цена за доставка до Ваш адрес.

5. Можем да предложим монтаж НАВСЯКЪДЕ в България, както и съседни страни. След наш монтаж получавате освен гаранция за продукта, така и гаранция за извършения монтаж. Цената за монтаж се определя допълнително!

6. За по-мащабни и сложни проекти, можем да изпратим наш консултант на място, за да получите най-добрите идеи и съвети от нас.

7. Нашето обещание към Вас е, че ще получите нашите професионални съвети, най-добри идеи и най-добри цени, за да можете да ни препоръчате на своите близки и приятели, защото това е рекламата , която ние ползваме!

Ние сме доволни единствено когато и нашите клиенти са доволни!


pin_drop

гр.София

бул. Гоце Делчев №113

виж на картата

02 858 40 19  /  0896 74 04 98

pin_drop

гр.София

бул. Симеоновско шосе №1

виж на картата

02 968 10 31    /  0896 74 04 93

pin_drop

гр.София

ул. Гео Милев №13А

виж на картата

02 971 44 46   /  0892 27 35 11