phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Евтини съвети за красива и свежа баня

Банята ви изглежда леко неприветлива или се опитвате да се сетите дали последният път, когато я ремонтирахте не беше миналия век? Чудите се дали да оставите същите плочки за баня или да си спестите малко пари и да зарежете идеята за нов гранитогрес, защото така много сте си харесали едни обувки в мола? Решение има за всеки – дори за вашия проблем! Разбираме добре, че банята ви има крещяща нужда от обновяване или поне леко освежаване, но по една или друга причина просто не ви се харчат излишни пари, а може би такива нямате. Спокойно! Мисията ви е напълно постижима и не е нужно да бъдете Том Круз, за да я направите възможна. Всъщност, следващите евтини съвети за красива и свежа баня са далеч по-полезни за вашия конкретен случай. Вижте ги и задължително ги обмислете – особено сега, когато се задава пролетното почистване, моментът през годината, когато ни се ще да внесем малко промени в интериора у дома:

1. Украсете наличните мебели за баня

Кой е казал, че трябва да сменяте наличните мебели за баня, ако те все още са си читави? Разбира се, че не е нужно! За да освежите интериора обаче, можете леко да ги обновите и промените. Защо не да ги облепите с ново фолио – в ярки нюанси или абстрактни десени? Друг вариант е директно да ги пребоядисате, а после и да направите леко разместване – сложете шкафа за пране до врата вместо да продължава да седи в ъгъла и да бъде център на целия интериор!


2. Плочки за баня върху…старите плочки за баня!

Този интересен подход в създаване на многопластовост в интериора на банята е нов, съвременен метод за идеализиране на концепцията за повече разнообразие и изкуство в интериора. Това, което ще ви трябва, са малко на брой нови плочки – гледайте да са по-интересни и екстравагантни – които да облепите върху наличните такива със специално лепило. Така ще се получи уникална мозайка, а джобът ви съвсем няма да се изпразни!
3. Внесете нови мебели за баня

Не ги купувайте от магазина, а направете чистка на апартамента. Модерните интериори за баня днес включват разнообразни и нетипични за стаята мебели за баня, които създават усещане за уют и ексцентризъм. Съвсем спокойно можете да сложите тук една табуретка, а до нея няколко стари вази с изкуствени цветя за повече чар!