phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Вид

линейни сифони стенни сифони точкови сифони триъгълни сифони

Подови сифони

Качеството на подовите сифони в банята или тоалетната е от голямо значение, понеже осигурява правилното отичане на водата и се грижи да не се връщат миризми.

Обикновените, точкови сифони за баня са с размери около 10х10 см, като те могат да бъдат със странично или долно оттичане в зависимост от водопровода. Решетките при тях са от неръждаема стомана. Като функции този тип подови сифони за баня и тоалетна могат да бъдат с възвратна клапа или с възвратна клапа и воден затвор. В зависимост от предназначението на подовия сифон се определят и неговите характеристики.

Линейните подови сифони за баня са доста разпространени, тъй като освен функционалност те имат и дизайнерски вид. Размерите при тях могат да варират от 30 до 160 см, като всеки размер може да бъде с различна по визия решетка. Предлагаме решетки за линейни подови сифони с различен дизайн, както и модел в който се вгражда парче от плочка. При този вариант се вижда единствено една малко по-широка фуга от която влиза водата, като този тип решетки също е възможно да се ревизират много лесно. При линейните сифони за баня също е възможно окомплектоване с клапа и воден затвор за комфорт на клиентите.

Триъгълните сифони за баня са нов продукт, който се монтира в ъгъла и много лесно се прави наклон към тях

По-незабележими са от стандартните точкови сифони за баня, а като функции не се различават от стандартните сифони за баня.

Нов, дизайнерски, вид сифони за баня за стенните сифони. Те се вграждат в стената и водата се оттичате директно там. Подходящи са за подове с големи плочки за баня при което могат да се използват малки наклони. Тъй като стенните сифони са нов продукт, предлагаме подробни инструкции за монтаж, както и видео за улеснение на нашите клиенти.