phone0895 535 733 person_outline вход/регистрация favorite_border любими local_grocery_store0 количка

 

Няма добавени продукти

 

безплатна доставка
за поръчки над 500 лв.
search close

Цена:

сортиране по

Материал

Алуминий Неръждаема стомана Стомана

Цвят

Бял Хром Черен

Лири за баня

Лирата за баня е най-често използвана за сушене на дрехи, както и поддържане на температура в мокри помещение

В зависимост от помещението и оставените тръби за парно, ако има такива, предлагаме лири за баня с различни размери и мощности. Лирите за баня започват от ширина 20 см и могат да се изпълнят до височини 130-140 см. Те могат да бъдат с прави ребра, с извити ребра или с монтирани на тях кърподържачи.

Лирите за баня могат да бъдат от два материала – стомана и алуминии. Външният вид не се различават по нищо. Разликата е във вътрешността и в теглото им. Стоманата е боядисана прахово или с хром никелово покритие, което прави алуминиевата лира за баня защитена за мокри помещения, докато алуминият не се влияе от влага и вода. Алуминиевите лири за баня са по-скъпи от стоманените, но пък живота им е значително по-дълъг.

Стандартният цвят при лирите за баня е бял. Работим с Български и Чешки производители на лири за баня, които могат да ги изпълнят и в различни цветове и метализирани ефекти, както и с хром никел покритие. Може да разгледате нашите текущи промоции при лири за баня и да се възползвате от тях.

Стандартният монтаж при лирите за баня е към парно, но има случаи в които клиента иска да монтира лира за баня, която да работи на ток. Всяка лира за баня, висока над 70 см, може да бъде окомплектована с електрически нагревател за баня, който трябва да е съобразен с мощността на лирата. Предлагаме нагреватели за баня с мощност между 300 и 900 W. Нагревателят се монтира в долният ляв/десен, след което лирата се пълни с ВОДА докато покрие нагревателя и се запушва. Нагревателя се включва в захранването, като в зависимост от вида на нагревателя за лира за баня, той може да е без термостат или с регулиране на термостата. Sponsored : Vit88